Alle evenementen

6 juni: Experttafel ‘Servitization en slimme data’

Servitization door inzet van slimme data in de maakindustrie.
Slim

6 juni: Experttafel Servitization en slimme data

Machinefabrikanten en machinegebruikers binnen de maakindustrie hebben in deze tijd te maken met een veelheid aan termen als Smart Industry, kunstmatige intelligentie, Industrial Internet Of Things (IIOT), Industry 4.0, voorspellend onderhoud, servitization, cloud, mobility en social collaboration. Kenmerkend voor al deze termen is dat het gaat om de toepassing van slimme data uit uw machines voor verbetering van de concurrentiepositie van uw onderneming in de nieuwe industriële revolutie.

Een van de meest vooruitstrevende bedrijven op dit gebied is Innius uit Veenendaal. Innius ontwikkelt een krachtig industrieel software platform ter ondersteuning van de digitale ontwikkeling van fabrikanten en gebruikers. Zij gebruikt slimme data om proactieve customer service te kunnen bieden zoals machinemonitoring op afstand en voorspellend onderhoud. Met real-time productiedata verbeteren ze het productieproces. Innius laat zien dat servitization een groeiend bedrijfsmodel voor productiebedrijven is geworden.

Ondernemers uit de maakindustrie die de downtime, energie- en onderhoudskosten van hun machines willen minimaliseren en tegelijkertijd de prestaties en kwaliteit willen maximaliseren zijn welkom om tijdens deze experttafel hun vragen voor te leggen aan experts van Innius.

Programma

15:00 uur    Inloop
15:15 uur    John Rijksen: Slimme data in de maakindustrie
16:00 uur    Pauze
16:15 uur    Interactieve sessie
17:00 uur    Drankje en hapje
17.30 uur    Afsluiting

Aanmelden

Deelname aan de experttafel is gratis. Aanmelden voor 4 juni. Vol = vol!

Locatie

Gemeentehuis Rhenen
Nieuwe Veenendaalseweg 75, Rhenen

Aanmelden

Deze Experttafel is een project binnen de Strategische Agenda van Regio Foodvalley en wordt mede mogelijk gemaakt door RCT Gelderland, Provincie Gelderland, Regio Foodvalley, VNO-NCW VeluweVallei en Federatie Ondernemerskringen Valleiregio.

Logo provincie gelderland

Logo van Regio FoodValley

Logo van VNO-NCW

Logo van FOV

Dit staat op de agenda

Bekijk alle evenementen