Alle evenementen

Ga mee naar de FMB op 12 en 13 oktober

Snel naar onze agenda. Hier vind je de aankomende events, zoals experttafels, smartcafés en andere inspirerende bijeenkomsten in je regio.
Samenwerking

Ga mee naar de FMB op 12 en 13 oktober

Is jouw bedrijf actief in de maak- en toeleveranciersindustrie? Dan nodigen we je uit om deel te nemen aan een tweedaagse busreis naar de grootste toeleveranciersbeurs voor de maak/hightech industrie in Europa: de FMB – Zuliefermesse Maschinenbau in Bad Salzuflen. 

Karel van Vlastuin van RobWelding BV: “Ik was best aangenaam verrast met wat ik op de FMB te horen en te zien kreeg. Ik heb mensen gesproken die eigenlijk echt actief op zoek zijn naar datgene dat wij kunnen leveren.”

 

Na de eerste dag op de beurs gaan we op de tweede dag langs bij verschillende Duitse bedrijven. Te beginnen met de suikerfabriek van Pfeifer & Langen GmbH & Co. KG in Lage, die in oktober iedere dag tientallen vrachtwagens suikerbieten verwerkt tot suiker. Daarna staat een bezoek aan Weidmüller Interface GmbH & Co. KG – toeleverancier voor de o.a. de automotive industrie met een grote focus op digitalisering en Smart Industry. Tot slot bezoeken we DMG MORI, een automatiseringsexpert die machines produceert voor allerhande metaalbewerking.

Klik hier voor het programma en inschrijven

Deze busreis wordt georganiseerd door Oost NL en haar GO4EXPORT-partners Verenigde Maakindustrie Oost Nederland (VMO), RCT Gelderland, MKB Trade Office Deventer, Kennispoort Regio Zwolle en Koninklijke Metaalunie. In samenwerking met lokale Duitse partners NRW.BANK en Kreis Lippe.

 

Dit staat op de agenda

Bekijk alle evenementen