Ga mee op Circulaire Safari

Ben jij ondernemer of ondernemend en zoek je naar circulaire oplossingen en inspiratie? Ga op 8 september dan mee op circulaire safari in Rivierenland

Een economie waarin afval niet meer bestaat en grondstoffen weer worden ingezet in de keten. Waarin energie en producten vooral hernieuwbaar zijn. Waarin menskracht, goederen en diensten optimaal worden benut. En waarin verdienmodellen om de functionaliteit draait en niet om het product. Het Living Lab Rivierenland Circulair neemt jou mee naar inspirerende ondernemers, events in eigen regio en tools & hulpmiddelen waar je gebruik van kan maken. Op 8 september organiseren zij een circulaire safari door Rivierenland.

Living Lab Rivierenland Circulair

Ondernemers, onderwijs- en kennisinstellingen en overheden in Rivierenland maken werk van een circulaire economie! Een economie waarin afval niet meer bestaat en grondstoffen weer worden ingezet in de keten. Waarin energie en producten vooral hernieuwbaar zijn. Waarin menskracht, goederen en diensten optimaal worden benut. Het Living Lab Rivierenland Circulair is een netwerk van publieke en private partijen die elkaar actief opzoeken om gezamenlijk hun ambitie waar te maken. Partijen werken hierin samen aan circulaire innovaties en verdienmodellen. Naar een sterke circulaire regio.

Ben je ondernemer in Rivierenland en heb jij een groter vraagstuk, waarbij kennis en ervaring van experts je verder zou kunnen helpen? Of wil je de volgende stap zetten in je circulair ondernemerschap, maar loop je ergens tegenaan? Stel ons dan je vraag via het circulair ondernemersloket.

Dit staat op de agenda

Bekijk alle evenementen