Gazelle Lean bijeenkomst

RCT Gelderland neemt bij maakbedrijven, die daarin geïnteresseerd zijn, zelfscans af. In zo’n scan geeft een bedrijf aan waar het nu staat op het terrein van digitalisering en waar het naar toe wil. Uit de ongeveer 25 afgenomen scans blijkt zonder uitzondering dat ieder bedrijf worstelt met de vergroting van de arbeidsproductiviteit. Hoe kan ik efficiënter produceren? Hoe kan ik de foutmarge of uitval verkleinen? Hoe kan ik kosten besparen? Zaken als digitalisering en lean manufacturing van bedrijfsprocessen helpen daarbij.

De Gazelle fietsfabriek in Dieren heeft digitalisering en lean manufacturing succesvol doorgevoerd. Maar toch vragen zij zich voortdurend af hoe blijven we toekomstbestendig en hoe vergroten we onze arbeidsproductiviteit?  Gazelle kijkt naar mogelijkheden om arbeidsproductiviteit te verhogen aan de hand van procesverbeteringen (kaizens) en oriënteert zich ook op verdere automatisering. 

Koninklijke Gazelle en 5S-company laten ons de weg zien die zij hebben afgelegd om te komen waar ze nu zijn. Dit is echt indrukwekkend in verschillende opzichten. Zo worden in de productie bij Gazelle veel complexe handelingen verricht in een strak tijdschema, die uitmonden in kwalitatieve eindproducten met geringe uitval en foutmarge. Mede hierdoor verdient Koninklijke Gazelle de marktpositie die zij innemen.

Directeur of manager van een Gelders maakbedrijf, geïnteresseerd in bovenstaande vragen, of gewoon nieuwsgierig naar de wijze waarop Gazelle erin slaagt om een toonaangevend maakbedrijf te blijven, kom dan op 22 mei naar deze bijeenkomst. Schrijf je in via onderstaande link. Het aantal plaatsen is beperkt. 

Tip: Bezoek voorafgaand aan deze bijeenkomst het Experience Center. Dit geeft een mooi overzicht van de productportfolio en de geschiedenis van Koninklijke Gazelle. En je kunt je favoriete fiets eens uitproberen.

Programma

14:00 uur Welkom en koffie
14:30 uur Rondleiding Fabriek
15:30 uur Presentatie Gazelle
15:40 uur Presentatie 5S company
16:10 uur Dialoog: Hoe kunnen we onze arbeidsproductiviteit vergroten?
17:00 uur Netwerk borrel 
18:00 uur Afsluiting

Aanmelden voor deze bijeenkomst is niet meer mogelijk: vol

Met dank aan: Harro de Vries en Robby Koendjbiharie, (Koninklijke Gazelle) Patrick Kalshoven (5S-Company), Fernand van Drenth (van Drenth Buighout), Robin Burghard en Annet van Limburg (Boost Robotics), European Digital Innovation Hub (EDIH).

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door de Europese Unie en Boost Robotics binnen het European Digital Innovation Hub programma.

Dit staat op de agenda

Bekijk alle evenementen