Alle evenementen

Groeikansen voor automatisering en digitalisering in de Agro-Food

In onze agenda vind je inspirerende activiteiten voor ondernemers in de maakindustrie.
Samenwerking
Groeikansen voor automatisering en digitalisering in de Agro-Food

Groeikansen voor automatisering en digitalisering in de Agro-Food

Groeikansen in de Agro-foodSamen met Oost NL en VNO-NCW Midden organiseert RCT Gelderland het evenement: ‘Groeikansen voor automatisering en digitalisering in de Agro-Food’. Op vrijdag 15 juni staat deze bijeenkomst in het teken van elkaar ontmoeten en het delen van kennis en innovatie.

We hebben een interessant en interactief programma samengesteld met prominente sprekers en rondetafelsessies. Tijdens deze middag inspireren en informeren deze sprekers u met hun visie op automatisering en digitalisering in de Agro-Foodsector.

We gaan dieper in op de rol van Smart Industry in de Agro-Food en geven inzicht in de verschillende financieringsmogelijkheden in de Provincie Gelderland. We sluiten het programma af met een barbecue.

Programma

Wanneer: Vrijdag 15 juni 14.00 uur

Waar: Akoesticum, Ede, Nieuwe Kazernelaan 2 D42, 6711 JC Ede

Moderator: Kees de Gooijer (Chief Inspiration Officer TKI Agri&Food en TKI Biobased Economy)

  • 14.00 uur: Ontvangst
  • 14.30 uur: Spectaculaire Groei Openingsact verzorgd door Akoesticum
  • 15.00 uur: Welkomstwoord door Sina Salim (RCT Gelderland de Vallei en Veluwe)
  • 15.05 uur: Plenair programma

Sprekers: Michiel Scheffer (Gedeputeerde provincie Gelderland) over Gelderland als hot-spot voor de Agro-Foodindustrie, Chris Willemsen (Oost NL) over Boost, het Smart Industry-netwerk van Oost-Nederland en Arnold Stokking (Managing Director TNO Industry) over Smart Industry in de Agro-Foodsector

  • 15.50 uur: Rondetafelsessies

In groepjes van 8-10 personen bespreken ondernemers/bedrijven aan een aantal thema’s; welke kansen voor ontwikkeling, samenwerking zij zien. Elke tafel wordt voorzien van een gespreksleider vanuit Oost NL en/of RCT Gelderland. Discussie vindt plaats aan de hand van 3 stellingen.

  • 16.50 uur: Afsluiting discussie
  • 17.00 uur: Barbecue

Daarnaast is er een informatiemarkt met stands waar informatie over de mogelijke ondersteuning en subsidies op maat wordt gegeven.

Akoesticum, Ede

Dit staat op de agenda

Bekijk alle evenementen