Innovatieprijs Regio Foodvalley 2023

Op 11 oktober 2023 wordt de Innovatieprijs Regio Foodvalley 2023 uitgereikt aan de meest innovatieve ondernemer uit de regio. Dat gebeurt tijdens een feestelijke bijeenkomst op de campus van Wageningen University & Research (WUR).
Ondernemers met innovatieve, slimme producten, diensten of processen, ontstaan uit een samenwerking én die bijdragen aan een circulaire economie, kunnen zich tot en met 1 september 2023 aanmelden. Een vakjury maakt vervolgens bekend welke drie ondernemers voor de prijs worden genomineerd.

In Regio Foodvalley werken we als overheden, ondernemers en onderwijsinstellingen samen aan duurzame oplossingen. Ondernemers bedenken slimme ideeën en praktische oplossingen en werken daarvoor soms op een onverwachte manier samen met andere ondernemers. Aan hen wordt de Innovatieprijs Regio Foodvalley uitgereikt. Vorig jaar nam No Palm Ingrediënts uit Wageningen deze prijs in ontvangst.

Criteria
De Innovatieprijs Regio Foodvalley is er voor goede ideeën met grote impact in (en buiten) Regio Foodvalley. Criteria om in aanmerking te komen voor de prijs zijn onder andere:

  • De innovatie is duurzaam en draagt substantieel bij aan een circulaire economie.
  • De innovatie is ontstaan uit een aantoonbare (keten)samenwerking.
  • De innovatie werkt en dat kan worden aangetoond met resultaten of een prototype.
  • De innovatie heeft betrekking op de maakindustrie, energie- of milieutechnologie of agrofoodsector.

Aanmelden

Ben jij ondernemer in Regio Foodvalley en heb jij een innovatief product of idee?
MELD JE AAN VOOR DE INNOVATIEPRIJS REGIO FOODVALLEY

Dit kan tot 1 september 2023. Daarna maakt een vakjury drie genomineerden voor de Innovatieprijs Regio Foodvalley 2023 bekend.
Op 11 oktober 2023 wordt de Innovatieprijs Regio Foodvalley 2023 tijdens een feestelijke bijeenkomst in het futuristische gebouw Omnia op de WUR Campus uitgereikt. Wil jij de feestelijke uitreiking op 11 oktober 2023 niet missen?
MELD JE AAN EN VERZEKER JE VAN EEN GRATIS TOEGANGSBEWIJS

Dit staat op de agenda

Bekijk alle evenementen