Alle evenementen

19 mei: Innovation Hub Event (online)

Snel naar onze agenda. Hier vind je de aankomende events, zoals experttafels, smartcafés en andere inspirerende bijeenkomsten in je regio.
Slim

19 mei: Innovation Hub Event (online)

Hoe kunnen meerdere bedrijven en studenten samen werken aan innovatie- en organisatievraagstukken? En wat levert dat op? Op 19 mei om 15.00 uur komen we online samen met de Novio Tech Campus, de health- en hightech-hotspot te Nijmegen. Smart Industry Boost-pionier Marjolein Boezel van Van Raam in Varsseveld deelt haar ervaringen tijdens dit Innovation Hub Event.

Het snelgroeiende bedrijf Van Raam werkt in een innovatiehub samen met meerdere bedrijven en studenten. Binnen een innovatiehub vergroten mbo-, hbo- en wo-studenten het innovatievermogen van bedrijven via de stages en onderzoeksprojecten.

Wat levert dit hen op en wat kunnen we hier van leren? Vanuit de HAN is lector Smart Business en oud-programmamanager van Boost Maarten van Gils betrokken bij de ontwikkeling van innovatiehubs. Wat is zijn visie op en ervaring met de doorontwikkeling hiervan?

Sprekers zijn:

  • Marjolein van Boezel (Van Raam, Varsseveld)
  • Maarten van Gils (HAN, Arnhem)

Na de inleidingen brainstormen we met u als ondernemer uit een maakbedrijf in ‘break-outrooms’ over innovatiehubs en bekijken we welke meerwaarde zo’n hub voor uw bedrijf kan hebben.

We sluiten af met een samenvatting van de bevindingen uit de rooms. Na 17.00 uur is er gelegenheid om online na te praten.

De organisatie van het Innovation Hub Event is in handen van Briskr, Smarthub, de HAN en RCT Gelderland.

Meer informatie volgt. Wil je er bij zijn, meld je dan alvast aan:

 

 

Dit staat op de agenda

Bekijk alle evenementen