Alle evenementen

Inspiratiesessie Industriële Marketing

In onze agenda vind je inspirerende activiteiten voor ondernemers in de maakindustrie.
Samenwerking
Inspiratiesessie Industriële Marketing

Inspiratiesessie Industriële Marketing

Technologische ontwikkelingen gaan snel! Maar veranderen jouw marketing- en communicatie uitingen mee? Op dinsdag 4 september organiseren Innovatiehuis De Diamant en RCT Gelderland een (gratis) inspiratiesessie over Industriële Marketing. Tijdens deze sessie neemt Ted Stravers ons mee in de wereld van marketing in de maakindustrie.

Programma

  • 15.00    Ontvangst met koffie en thee
  • 15.15    Presentatie Industriële Marketing door Ted Stravers
  • 16.45    Pauze
  • 17.15    Ruimte voor discussie en vragen
  • 18.00    Aansluitend buffet

In de presentatie neemt Ted u mee in de wereld van de industriële marketing. Aan de hand van talloze voorbeelden laat hij zien dat een eigen authentiek verhaal belangrijker is dan een concurrentie analyse en dat sponsoring en advertenties niet opwegen tegen een persoonlijk verhaal verteld door uw medewerkers.

Uiteraard krijgt u talloze praktische tips over websites, online marketing en social media. Maar ook het opzetten van alternatieve verkoopkanalen zoals wederverkopers en hoe u uw bedrijf beter in de markt zet. Als u zich realiseert dat uw onderneming eigenlijk te weinig aan marketing doet, dan is deze presentatie een absolute aanrader!

Over Ted Stravers

Ted Stravers is ondernemer, spreker en marketingspecialist. Met zijn marketingbureau Trenica helpt hij hightech en industriële ondernemingen om meer klanten aan te trekken, een duidelijk gezicht in de markt te hebben en internationaal bekendheid te verwerven met hun activiteiten. Trenica doet dit met een compleet spectrum aan marketingmiddelen en met een zeer ervaren team van specialisten.

Als doelgroep is bewust gekozen voor industriële bedrijven omdat technische ontwikkelingen dusdanig snel gaan en belangrijk zijn voor onze economie dat marketing geen achtergebleven onderwerp mag zijn.

Innovatiehuis De Diamant