Alle evenementen

Matchmaking tijdens de Precisiebeurs

In onze agenda vind je inspirerende activiteiten voor ondernemers in de maakindustrie.
Slim
Matchmaking tijdens de Precisiebeurs

Matchmaking tijdens de Precisiebeurs

Oost NV en European Enterprise Network organiseren tijdens de Precisiebeurs een matchmaking.

Matchmaking tijdens Precisiebeurs

De 16e editie van de Precisiebeurs vindt plaats op 16 en 17 november 2016 in de Brainport regio Eindhoven en richt zich op precisietechnologie van micron tot nanometergebied. De precisietechnologie wordt ingezet voor vele branches zoals: semiconductor, health care, energie, life science, automotive, aerospace enzovoort. Op de beurs staan bedrijven en kennisinstellingen uit Nederland, België, Duitsland en andere landen.Big Science Dag

 

Waarom deelnemen?

Laat u inspireren door…

  • Nieuwe technologieën, oplossingen en producten.
  • Een expositie van ruim 300 specialistische bedrijven en kennisinstellingen.
  • Congres met ruim 50 innoverende en inspirerende lezingen op het gebied van o.a. meten, micro-bewerken, motion control en engineering.
  • Presentaties door de Big Sciences, CERN, ITER, ESS etc.
  • Internationaal Meet Match Event.

Deelname

Deelname is gratis. Oost NV en EEN helpen u met de juiste voorbereiding. We maken samen met u een zo concreet mogelijk matchmaking-profiel van uw bedrijf en beschrijven zo goed mogelijk de samenwerkingspartners die u zoekt. Dit Engelstalige profiel wordt aangemaakt in de matchingsdatabase van de European Enterprise Network (EEN), zodat er betere kennismakingsgesprekken met bezoekende partijen worden opgezet. Vanzelfsprekend zijn we op de beurs aanwezig om u ter plaatse te begeleiden.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Oost NV heeft gericht een aantal relevante bedrijven uit Oost-Nederland hiervoor benaderd. Bent u geïnteresseerd? We zien uw aanmelding graag voor 1 november tegemoet. Neem contact op met Niek Alofs van Oost NV.

NH Conference Centre Koningshof

Dit staat op de agenda

Bekijk alle evenementen