Alle evenementen

NL-DLD Ondernemersontbijt bij Dorset Greenmachines

In onze agenda vind je inspirerende activiteiten voor ondernemers in de maakindustrie.
Samenwerking
NL-DLD Ondernemersontbijt bij Dorset Greenmachines

NL-DLD-event bij Dorset Greenmachines

OndernemersontbijtWij nodigen u graag uit voor een vanuit een Duitsland en Nederland opgezet ondernemersontbijt. Thema is in deze bijeenkomst de HUB; oftewel verzamelplaats in de context van Smart Industry. In de bijlage vindt u het complete programma.

Nederlanders noemen het Smart Industry, Duitsers bedoelen met hetzelfde Industrie 4.0. Hoe we het ook noemen; innovatie komt aan beide zijden van de grens voor. We nodigen u daarom graag uit voor een ‘grensoverschrijdende bijeenkomst’, waarin we twee initiatieven belichten.
In zowel de Achterhoek als het Duitse Munsterland zijn er verschillende Hub- initiatieven (verzamelplaatsen) die zich richten op innovatie met een regionaal karakter.

Aan Nederlandse zijde maakt u kennis met de doelstelling en werking van de Smarthub- Achterhoek. Een netwerkorganisatie die naast een digitale etalage voor deelnemende Achterhoekse bedrijven, ook een stelsel van meer dan 15 Innovatiehubs huisvest en verschillende projecten aanjaagd.

Van Duitse zijde maakt u kennis met “Digital Hub MunsterLAND”. Een initiatief van het ministerie van wetenschappen, innovatie, digitalisering en energie van Nordrhein- Westfalen.

Doelstelling van de beide Hub varianten is via nieuwe werkvormen te komen tot versnelling en een betere positionering. Door wederzijdse kennismaking verwachten we van elkaars ervaringen en initiatieven te kunnen leren.

In het tweede deel van deze ontbijtsessie wordt u meegenomen in een rondleiding door het gastbedrijf Dorset.
Dorset Group is een mondiaal operatief maakbedrijf. Zij ontwikkelen en produceren oplossingen voor de verwerking van organische reststromen, luchtreiniging, elektronische identificatie en stalinrichting.
Via onderstaande link kunt u zich aanmelden.

Hoofdvestiging Dorset

Dit staat op de agenda

Bekijk alle evenementen