Alle evenementen

18 februari: Ontbijtbijeenkomst De Groeiversneller Tiel

Maandag 18 februari
Samenwerking
18 februari: Ontbijtbijeenkomst De Groeiversneller Tiel

18 februari: Ontbijtbijeenkomst De Groeiversneller Tiel

Namens Michiel Scheffer, gedeputeerde provincie Gelderland nodigen Provincie Gelderland, Fruitdelta Rivierenland, Regio Rivierenland en Oost NL u graag uit voor een ondernemersontbijt met als thema Groei.

Tijdens een ondernemersontbijt praten ondernemers samen over de plannen voor hun bedrijf het komende jaar. U wilt bijvoorbeeld verduurzamen, personeel aannemen of een innovatie op de markt brengen. Samen kunt u oplossingen bedenken voor zaken die u nog belemmeren. Trouwens, ook de Groeiversneller van de Provincie Gelderland kan u van pas komen.

Maandag 18 februari 07:45 uur – 10:00 uur
Het Huis van de Logistiek

Medelsestraat Oost 17 in Tiel

Klik hier voor gratis aanmelden

Groeiontbijt

Verschillende ondernemers uit de regio hebben al ervaring opgedaan met De Groeiversneller. Tijdens dit Groeiontbijt kijken we met elkaar naar enkele succeservaringen en oplossingsrichtingen.
De bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met Fruitdelta Rivierenland, Regio Rivierenland en Oost NL, coördinator van De Groeiversneller.

Wat is De Groeiversneller?

De Groeiversneller is een programma voor MKB-ers die een volgende stap willen maken met hun bedrijf: door innovatie, nieuwe bedrijfsmodellen en de ontwikkeling van nieuwe markten. De Groeiversneller ondersteunt ondernemers met het vinden en verkrijgen van de juiste kennis en financiering om te kunnen groeien. U kunt met een voucher van maximaal €10.000 kennis inkopen voor de groei van uw bedrijf. Een voucher kan ingezet worden voor bijvoorbeeld het inhuren van een adviseur, het inkopen van expertise voor een onderzoek, een financieel advies of technische kennis. Er zijn speciale vouchers voor duurzame energieprojecten en export. Bovendien krijgt u begeleiding van Oost NL bij het vinden van financiering.

Verhinderd

Kunt u op 18 februari niet aanwezig zijn, maar hebt u wel interesse? Wij organiseren dit jaar nog 3 ondernemersontbijten. Heeft u een groeiplan wat u wilt bespreken: vul direct een quick scan in op de website voor een gesprek.

Neem bij vragen contact met ons op via provincieloket@gelderland.nl

Programma

Tijdstip
07.45 – 08.00   Inloop
08.00 – 08.10   Opening en korte kennismaking door Marijke Deegens, programma-adviseur economie van provincie Gelderland.
08.10 – 08.15   Michiel Scheffer over het belang van samenwerken en de rol van de provincie.
08.15 – 08.45   Sylvia Kortenraij, senior projectmanager Oost NL, over business development, groei en De Groeiversneller. Sylvia prikkelt u het gesprek met elkaar aan te gaan.
08.45 – 09.00  Hans Beenakker, voorzitter Fruitdelta-Rivierenland en Burgemeester Tiel over het Regionale Investeringsfonds en andere activiteiten voor ondernemers.
09.00 – 10.00  Speeddating met:
Hans Beenakker en Marien Borgstein over Ondernemerskansen in Rivierenland
Sylvia Kortenraij over De Start- en De Groeiversneller
Michiel Scheffer en Marijke Deegens over de Gelderse aanpak
Verder gelegenheid tot netwerken.
10.00 Afronding

Dit staat op de agenda

Bekijk alle evenementen