Opening Factory NEXT

Op Perron038 versterken we samen de maakindustrie, door het ontwikkelen én delen van kennis. Met Factory NEXT bieden wij bedrijven een oneindige innovatieafdeling. Op donderdag 18 april vindt de feestelijke opening plaats van onze high-end fabriek: dé plek waar je inspiratie opdoet, ontwikkelt en nieuwe technologie test. 

In Factory NEXT kunnen engineers, studenten en onderzoekers terecht voor het ontdekken en testen van nieuwe technologie op het gebied van AI, Additive Manufacturing, Robotics & Logistics, Vision & Optics en Digital Manufacturing.

De mogelijkheden in Factory NEXT zijn eindeloos! Zo kun je trainingen volgen, met jouw team een inspirerende teamdag volgen, concreet aan de slag met een van de machines (test before invest) of een onderzoeksproject starten. Individueel, of met andere bedrijven samen. Tijdens de opening bruist het op Perron038: in elke hoek is wat te beleven en we vertellen je welke mogelijkheden Factory NEXT jou en je collega’s biedt. Ben jij er ook bij?

Programma

12:00 – 14:00 uurOpeningsmoment voor genodigden
14:00 – 19:00 uurOpen Factory voor iedereen met interesse!
  • Volg een rondleiding
  • Bekijk demonstraties van machines en testopstellingen
  • Leer meer over de geschiedenis van Perron038
  • Ontmoet vakgenoten uit de maakindustrie en het onderwijs
  • Geniet van livemuziek, een hapje en een drankje
  • Ontdek wat Perron038 en Factory NEXT jou te bieden hebben!

Tip! Wil jij direct de diepte in en alles weten over een van de labs?
Meld je dan aan voor een workshop of 16 of 17 april »

Bron: Perron038
Locatie: Perron038
Hanzelaan 95B
8017 JE Zwolle

Tijdens de opening op donderdag 18 april is iedereen tussen 14:00 – 19:00 uur welkom een kijkje te komen nemen. Uiteraard wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje. Laat ons weten of je erbij bent door je aan te melden.

Dit staat op de agenda

Bekijk alle evenementen