Alle evenementen

RCT-event: Nieuwe Tijden

Samenwerking
RCT-event: Nieuwe Tijden

RCT-event: Nieuwe Tijden

1 november RCT-event in de Honigfabriek te Nijmegen Van 15:00 tot 20:00 uur Hier moet je bij zijn! Wat ooit begon met de uitvinding van de drukpers is nu dagelijkse kost: innovaties. Industrie 4.0 of Smart Industry is geland, nieuwe ontwikkelingen dienen zich echter aan. Is in de toekomst een bouwbedrijf overbodig omdat we het gebouw zelf in 3D printen? Krijgen we managers die straks cobots en medewerkers aansturen? Nieuwe tijden zijn niet langer in aantocht, maar staan om de hoek te wachten.

Honigfabriek Nijmegen – route

Aanhaken of afhaken

Meer dan ooit is het aanhaken of afhaken. Om aan te haken en aangehaakt te blijven zijn ondernemerschap en verrassende verbindingen noodzakelijk. Vooroplopen, kansen zien, gefocust zijn en vooral vanuit de vragen van klanten denken, dát zijn ingrediënten die passen bij de nieuwe tijden. Daarnaast kennis ontwikkelen en delen, in het besef dat je het niet meer alleen af kunt en anderen nodig zijn om tot geslaagde businesscases te komen.

Verbinders

In een wereld die ‘technology driven’ is, wordt kennis specialistischer. Bovendien blijken sommige toepassingen in heel verschillende branches te kunnen werken. Om uit te vinden met wie kennis gedeeld kan worden, zijn ‘verbinders’ nodig die bedrijven met elkaar in contact brengen en mooie ideeën op weg helpen. De innovatiemakelaars van RCT Gelderland zijn hiervoor toegerust. Zij werken vanuit de (innovatie)vragen van maakbedrijven en worden aangestuurd door Gelderse ondernemers.

Op donderdag 1 november organiseert RCT Gelderland een event voor Gelderse ondernemers gericht op de Nieuwe Tijden. Aan het woord komen Michiel Muller, een echte gamechanger, en Benno Oderkerk die laat zien hoe je in een kwart eeuw een bedrijf opbouwt, gespecialiseerd in spectrometers, dat over de gehele wereld actief is. Verder kun je deelnemen aan het Smart Café, je innovatievragen aan collega-ondernemers voorleggen en kennisnemen van de resultaten die de innovatiemakelaars samen met ondernemers hebben geboekt. Meld je snel aan!

Programma

  • 14:30 uur Ontvangst Honig complex Nijmegen
  • 15:00 uur Opening innovatiemakelaars
  • 15:10 uur Sprekers Benno Oderkerk (CEO Avantes) en Michiel Muller (oprichter Picnic en Routemobiel)
  • 16:15 uur Deelsessies Nieuwe Tijden
  • 18:00 uur Afsluiting Michiel Scheffer, gedeputeerde Provincie Gelderland
  • Solar Boat studententeam
  • 18:30 uur Walking dinner
  • 20:00 uur Einde

Uitverkocht. Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk.

Dit staat op de agenda

Bekijk alle evenementen