Alle evenementen

Reist u met RCT Gelderland mee naar Silicon Valley?

In onze agenda vind je inspirerende activiteiten voor ondernemers in de maakindustrie.
Internationalisering
Reist u met RCT Gelderland mee naar Silicon Valley?

Reist u mee naar Silicon Valley?

Silicon ValleyGraag nodigen wij u uit om met ons mee te gaan naar Silicon Valley voor een studiereis in het teken van Innovatie en Smart Industry. Silicon Valley is wereldwijd hét best werkende ecosysteem voor innovatie. De reis vindt plaats van zondag 12 november tot en met vrijdag 17 november 2017 (terugkomst Nederland op zaterdag 18 november).

De prijs voor deze reis is € 4.250,- all-in. Er zijn slechts 20 plaatsen beschikbaar, dus schrijf u snel in via http://bit.ly/2qEZVrF

Indien u interesse heeft maar eerst nog enkele vragen beantwoord wil krijgen, dan kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen via: wicha@rctgelderland.nl / 06 – 52 52 43 36 of joost@rctgelderland.nl / 06 – 53 67 29 33.
Wij kijken er enorm naar uit om deze inspirerende reis samen met u te maken!

Met vriendelijke groet,

Wicha Benus en Joost Bouman
Innovatiemakelaars RCT Gelderland

Aanleiding

De wereld verandert razendsnel. Technologische ontwikkelingen en radicaal andere business modellen zorgen ervoor dat er nu en de komende jaren veel verandert in de maakindustrie. Smart Industry, robotisering, 3D printen, Internet of Things, Big Data, nieuwe businessmodellen: allemaal ontwikkelingen waarmee de maakindustrie dagelijks geconfronteerd wordt. Dat is dé reden voor RCT Gelderland om een inspirerende innovatiereis te organiseren naar de plek waar al deze ontwikkelingen samenkomen: Silicon Valley!

Programma

We bezoeken een groot aantal bekende- en grote bedrijven, maar ook de start-ups die werken aan de innovaties van de toekomst. Belangrijke thema’s zijn onder andere:
• Smart Industry
• Ondernemerschap
• Sensortechnologie
• Robotisering
• Cloud
• Internet of Things
• Big Data
• Innovatieve businessmodellen
• Leren van innovaties in andere sectoren en branches
• Financiering van innovatie.
Na deze week weet u zelf het antwoord op de vraag waarom Silicon Valley zo’n beetje alle grote technologische innovaties en snelgroeiende bedrijven van de laatste tientallen jaren huisvest. Gedurende de gehele week zal er tussen de bedrijfsbezoeken door tijd ingeruimd worden voor gezamenlijke reflectie en zullen we ingaan op de mogelijke toepassing in uw eigen bedrijf.
Klik hier om een uitgebreide beschrijving van het programma te bekijken.

Ondernemend gezelschap

Samen met u willen we ons een week lang verdiepen in innovatie. Het wordt een studiereis met een intensief programma. Natuurlijk is er tussen alle inspirerende bezoeken door ook tijd voor ontspanning.
De reis is exclusief voor directeuren en/of eigenaren van innovatieve bedrijven uit de maakindustrie en ICT.

Aanmelden!
De reis is volledig verzorgd. Vluchten, hotels, maaltijden en bedrijfsbezoeken worden voor u georganiseerd. U hoeft nergens aan te denken zodat u zich volledig kunt concentreren op het inhoudelijke programma.
De reis vindt plaats van zondag 12 november tot en met vrijdag 17 november (terugkomst Nederland op zaterdag 18 november). De prijs voor deze reis is € 4.250,- all-in.

 

Silicon Valley
 

Dit staat op de agenda

Bekijk alle evenementen