Alle evenementen

Smart Café in Apeldoorn

In onze agenda vind je inspirerende activiteiten voor ondernemers in de maakindustrie.
Samenwerking
Smart Café in Apeldoorn

Smart Café in Apeldoorn

Op 20 maart organiseert RCT Gelderland een Smart Café in de Stedendriehoek. Dit vijfde Smart Café staat in het teken van connectivity.

Slimme industrie betekent slimme inzet van ICT, waarbij machines onderling met elkaar verbonden zijn en intelligent worden aangestuurd. Tijdens dit café spreken we met ondernemers die machines of apparaten uitrusten met sensoren, met IT-specialisten en bedrijven die gebruikmaken van connected machines. De bedrijven die we op 20 maart interviewen zijn: Benno Oderkerk van Avantes, Herman Hallie van Datapross Nijbroek en Rene van Buren van Neenah Coldenhove.

De opnames vinden plaats tussen 16 uur tot 18 uur gevolgd door een napraat- en netwerkborrel.
Inloop vanaf 15.30 uur

We organiseren vanuit RCT Gelderland een aantal Smart Cafés in Oost-Nederland. Bedoeld om maakbedrijven te inspireren en te laten zien hoe belangrijk de overgang naar slimmer produceren is en wat voor kansen het biedt. De cafés worden telkens in een andere regio georganiseerd en met lokale bedrijven en initiatieven ingevuld. 20 maart doen we het op het voormalige Zwitsalterrein in Apeldoorn, Area 55.

Het event start om 15.30 uur tot 18 uur gevolgd door een napraat- en netwerkborrel.
Tijdens de opnamen zitten ca 30 lokale ondernemers (uit maakindustrie) in de zaal en maken we 3 blokjes met opnamen. In elk blokje wordt een bedrijf geïnterviewd, waarna ondernemers in de zaal zich in de discussie kunnen mengen.

En zoals dat in een café hoort beëindigen we het geheel met een hapje en een drankje.
Op ons youtube kanaal vindt u onze eerdere opnames:
YouTube-kanaal RCT Gelderland

Area 55, Apeldoorn

Dit staat op de agenda

Bekijk alle evenementen