Alle evenementen

Seminar Innovatie door Inspiratie

In onze agenda vind je inspirerende activiteiten voor ondernemers in de maakindustrie.
Slim
Seminar Innovatie door Inspiratie

Seminar Innovatie door Inspiratie

Seminar Innovatie door InspiratieNieuwsgierig naar hoe u concurrentievoordeel kunt creëren met nieuwe businessmodellen? In het seminar “Innovatie door Inspiratie” op donderdag 30 november in Deventer ontdekt u inspirerende mogelijkheden en hoort u verhalen uit de praktijk.

Internet of Things, Analytics, Virtual Reality (VR), block chain en andere technologieën zorgen voor steeds meer versnelling in de digitale transformatie. Volgens Forrester heeft slechts 27 procent van de bedrijven een samenhangende digitale strategie die beschrijft hoe toegevoegde waarde voor de klant te creëren in de digitale economie. Maar oude verdienmodellen verdwijnen en nieuwe komen er voor in de plaats. Weet daarom hoe u concurrentievoordeel kunt creëren met nieuwe businessmodellen.
Ook in de regio Deventer zijn voorbeelden van bedrijven die een succesvolle integratie hebben gemaakt van fysiek én digitaal. Deze worden tijdens het seminar gedeeld om van elkaar te leren en om een digitale propositie voor uw bedrijf te ondersteunen.
Speciale gast is Thijs Lindhout, over 100% Thijs. Thijs is oprichter van meerdere adviesbureaus waarmee hij het bedrijfsleven in Nederland verduurzaamt. Zijn bedrijf Dé CO2 Adviseurs is binnen 5 jaar marktleider in Nederland geworden. Daarnaast is hij theatermaker, spreker, drummer en nu ook Podcaster. Hij staat bekend als inspirator en om zijn no-nonsense aanpak.
Dit seminar maakt onderdeel uit van een serie bijeenkomsten, om de vitaliteit van het bedrijfsleven in de regio te versterken én de regio aantrekkelijk te maken voor professionals om te werken en/of te vestigen. De locatie is de Gasfabriek in Deventer. Aanvang 13.30 uur. Meer informatie en aanmelden via Eventbrite.

Dit staat op de agenda

Bekijk alle evenementen