Alle evenementen

Slim, slimmer, slimst

In onze agenda vind je inspirerende activiteiten voor ondernemers in de maakindustrie.
Slim
Slim, slimmer, slimst

Slim, slimmer, slimst

Smart MaintenanceHoe ‘smart’ is uw service en onderhoud? Welke nieuwe ICT technologieën, sensoren, big data oplossingen gebruikt u? In hoeverre bent u hiermee al bezig?

Graag willen we met innovatieve ondernemers op de Noord-Veluwe over dit onderwerp in gesprek. Dit doen we samen met UVS Industry Solutions als erkende kennispartner die graag hun kennis met u deelt over hoe met behulp van software en big data slim onderhoud aan machines kan worden uitgevoerd. Na afloop van de sessie weet u waar u staat en waar u de volgende dag mee aan de slag kunt.

Elkaar inspireren, van elkaar leren en de verbinding zoeken. Komt u ook?

Service en onderhoud is een vakgebied dat de laatste jaren flink in ontwikkeling is. Bedrijven verdienen allang niet meer enkel en alleen door de verkoop van hun apparaten en machines. Nieuwe diensten als ‘voorspelbaar onderhoud’ (predictive of condition based maintenance) en ‘onderhoud op afstand’ (remote maintenance) bieden maakbedrijven een uitgelezen kans om hun klanten verder te ontzorgen en hun toegevoegde waarde te vergroten.

Smart maintenance biedt ook kansen voor uw eigen machinepark. Door de juiste gegevens van en over uw machines te verzamelen, kunt u het onderhoud aan uw machines of productielijn optimaal plannen: niet te vroeg, maar zeker ook niet te laat. Waardoor de betrouwbaarheid, levensduur en rentabiliteit van uw machinepark verhoogd wordt.

Om de bijeenkomst zo waardevol mogelijk te maken voor alle aanwezigen, vragen we u een korte vragenlijst in te vullen. Dit geeft ons een indruk van de wijze waarop de deelnemers hun onderhoudsmanagement nu hebben ingericht.

Huishoudelijk:

Inloop is tussen 15.15 en 15.30 uur. De bijeenkomst duurt to 18.00 uur en wordt afgesloten met een hapje en een drankje.

Locatie/Gastheer: De bijeenkomst vindt plaats bij Qimarox in Harderwijk. Qimarox is een fabrikant van componenten voor material handling systemen, zoals palletiseermachines en productliften.

Woensdag 8 november

inloop: 15.15-15.30 uur

sessie: 15.30-18.00 uur

Locatie: Nedpack Qimarox, Nobelstraat 43, 3846 CE Harderwijk

Qimarox

 

Dit staat op de agenda

Bekijk alle evenementen