Alle evenementen

Smart Café in Ulft

In onze agenda vind je inspirerende activiteiten voor ondernemers in de maakindustrie.
Samenwerking
Smart Café in Ulft

Smart Café in Ulft

Het Smartcafe wordt in deze Achterhoek editie opgenomen in het Icer in Ulft. Wilt u de opnames bijwonen? Meldt u dan aan via onderstaande link.

Edities Smart Café

Over een paar jaar is het al zover: u bent leidinggevende van een team van medewerkers én cobots. Dit zijn coöperatieve robots, die kunnen samenwerken met elkaar en met mensen. In de Achterhoek zijn bedrijven inmiddels bezig met de aanschaf ervan.Smart café ICER Op 16 januari staan we tijdens het Smart Café in Ulft stil bij robotisering, flexibel produceren en de relatie mens en machine.

De Smart Cafés zijn bedoeld om bedrijven te inspireren, maar ook om hen te laten zien hoe belangrijk de overgang naar slimmer produceren is en wat dat voor individuele bedrijven kan betekenen. Industrie 4.0 of Smart Industry, verandert business modellen, maakt van machineproducenten dienstverleners en is soms ook een gamechanger, die bestaande business modellen op zijn kop zet. Tijdens de cafés wordt het thema steeds bepaald door de focus van de regio waar het café wordt georganiseerd en de transitie naar smart. De gesprekken met de bedrijven worden opgenomen zodat aan het einde van de serie van Smart Cafés een virtueel handboek Smart Industry is ontstaan dat bedrijven bij de overgang naar smart kunnen gebruiken.

Gasten van onze vaste presentatrice en collega Marieke op de Weegh zijn oa.: Robbin Mennings eigenaar van Wired Workers, New Engineers in gesprek met Bronkhorst High-Tech en Peter Stoverink eigenaar van Stooff Interior Projects . Daarnaast kijkt u mee bij Corthogreen B.V. en Ubbink Nederland mbt hun vorderingen in de ACT/ CIVON Cobotpool.

Wilt u de opnames van het SMART CAFE in Icer Ulft bijwonen. Onder het genot van een hapje en en drankje worden 3 uitzendingen opgenomen. Inloop vanaf 15.30 uur. Deelname is gratis. U kunt zich inschrijven via een bericht aan: harold@rctgelderland.nl. Of onderstaande aanmeld- button. Via de link naar youtube vind u onze eerdere opnames.

 

 

Dit staat op de agenda

Bekijk alle evenementen