Alle evenementen

Smart café over Smart Maintenance

In onze agenda vind je inspirerende activiteiten voor ondernemers in de maakindustrie.
Slim
Smart café over Smart Maintenance

Smart café over Smart Maintenance

De Gelderlandfabriek - 2016Tot voor kort kwam de monteur tweemaal per jaar langs voor onderhoud, of dat nodig was of niet. Dat is nu en zéker in de toekomst niet meer nodig. Machines geven dan zelf aan, wanneer onderhoud nodig is. Dat is mogelijk door het gebruik van sensoren en de communicatie van sensoren via wifi en andere netwerken. Op afstand monitor je de machine en weet je de status van het machinepark. In de kern is dit smart maintenance: het thema van het zesde Smart Café van RCT Gelderland. Ditmaal op 18 april van 16.00 tot 18.00 uur (inloop vanaf 15.30 uur) in Culemborg, Rivierenland.

Drie bedrijven spreken met innovatiemakelaar Marieke op de Weegh over hun ervaringen met smart maintenance: dit zijn ‘Parts on Demand’ uit Tiel, ‘Pfeiffer Vacuum’ uit Culemborg en ‘Avic’ uit Zaltbommel.

De innovatiemakelaars van RCT Gelderland ondersteunen (mkb-)bedrijven bij de overgang naar slim en duurzaam produceren. Op 18 april geven we daar invulling aan in het zesde Smart Café in Culemborg. Noteer 18 april alvast in uw agenda.

De Gelderlandfabriek, Culemborg

Dit staat op de agenda

Bekijk alle evenementen