Alle evenementen

Smart Maintenance, een kwestie van slimme technologie?

In onze agenda vind je inspirerende activiteiten voor ondernemers in de maakindustrie.
Samenwerking
Smart Maintenance, een kwestie van slimme technologie?

Smart Maintenance, een kwestie van slimme technologie?

We lezen dagelijks over nieuwe technologie waarmee de industrie slimmer kan produceren en meer toegevoegde waarde kan leveren. Zo valt er ook geld te verdienen met Smart Maintenance. Maar met technologie alleen ben je er niet als bedrijf. Wie echt slim onderhoud wil plegen en toegevoegde waarde wil leveren doet er goed aan om ook na te denken over slimme dienstverlening en slimme samenwerking.
Samen met Ondernemersvereniging Lindus organiseert RCT Gelderland op 4 april vanaf 16.00 uur een interactieve bijeenkomst over Smart Maintenance bij AVR-Afvalverwerking B.V. met 2 interessante plenaire inleidingen en keuze uit rondetafelsessies Smart Technology, Smart Services en Smart Working.

Smart Maintenance

Programma

  • 16.00 – 16.30 uur          Ontvangst
  • 16.30 – 16.35 uur          Opening door RCT Gelderland en Lindus
  • 16.35 – 17.00 uur          Smart Industry: Mark Peters, IJssel

Drones, Cobots, Augmented Reality, 3D printen, Autonome logistieke voertuigen, Ketenintegratie, sensortechnologie etc etc. IJssel is specialist in Smart Industry en Mark geeft een overview van beschikbare technologieën en de relevantie voor slim onderhoud.

  • 17.00 – 17.30 uur           Smart Maintenance: Robert Hageman, AVR-Afvalverwerking B.V.

Onderhoud plegen aan kapitaalintensieve industrie is kostbaar en complex. Hoe kom je met nieuwe technieken, cloud oplossingen, en big data analyse van correctief tot preventief onderhoud op je meest kostbare assets? Robert vertelt over de  plannen voor een eerste user case met een cloudplatform dat tot nieuwe inzichten en slimmer onderhoud moet leiden.  

  • 17.30 – 18.30 uur           Netwerken met hapje en drankje
  • 18.30 – 19.30 uur           Keuze uit rondetafelsessies

Smart Technology: Conditioned Based Maintenance,  Mark Peters, IJssel

Voortdurende monitoring van equipement middels sensoren en analyse van  verzamelde data maken het mogelijk faalmechanisme te voorspellen en te voorkomen. Hoe werkt dit in de praktijk? Welkom in de wereld van Conditioned Based Maintenance!

Smart Services, Volvo Personal Service Concept, Tino Theunisse en Quintus Stinissen, Volvo Harrie Arendsen

Nieuwe technologie betekent minder onderhoud en mogelijk minder onderscheidend vermogen. Tenzij je een innovatief dienstenconcept ontwikkelt om klanten ook in de toekomst aan je bedrijf en merk te binden.

Smart Working: Werken in teams, Geno Mijnen en Karin Daanje, Kremer Groep

Met Internet of Things verandert de rol van de  installatiebranche van onderaannemer naar samenwerkende partner. De grootste innovatie zit in de mensen en de IT toepassingen. Hoe neem je medewerkers mee in alle  nieuwe ontwikkelingen?

  • 19.30 – 20.00 uur          Netwerken

Praktisch

4 april 2018 van 16.00 – 20.00 uur

Locatie: AVR, Rivierweg 20, 6921 PZ. Neem je identiteitsbewijs mee!

Tip: vind je meerdere tafelsessies interessant? Schrijf op tijd in met een collega want er zijn  maximaal 40 plaatsen beschikbaar.

AVR, Duiven

Dit staat op de agenda

Bekijk alle evenementen