Alle evenementen

Uitnodiging matchmaking ondernemers & onderwijsinstellingen agrifoodsector

In onze agenda vind je inspirerende activiteiten voor ondernemers in de maakindustrie.
Sociaal
Uitnodiging matchmaking ondernemers & onderwijsinstellingen agrifoodsector

Uitnodiging matchmaking ondernemers & onderwijsinstellingen agrifoodsector

Agrofood bijeenkomstBent u een agri/food ondernemer of organisatie uit de regio met een vraag voor studenten? Kom dan naar de informele speeddates met het voortgezet, mbo, hbo en wo onderwijs op 8 december 2016 in het World Food Centre in Ede.

Onderwijsinstellingen Upgrade, Rijn IJssel, Groenhorst, Van Hall Larenstein, Hogeschool Arnhem en Nijmegen, Christelijke Hogeschool Ede, Wageningen University en Food Valley Netwerk VO-HO hebben zich verenigd in het agri & food onderwijsnetwerk. Wilt u op een laagdrempelige manier ontdekken wat studenten van deze onderwijsinstellingen voor uw bedrijf of organisatie kunnen betekenen? Kom dan langs op 8 december bij het World Food Centre in Ede. Door middel van informele speeddates maken we graag kennis en verkennen we welke mogelijkheden er zijn om uw vraag met studenten op te pakken.

Aanmelden

Bent u van plan te komen? Meld u dan aan via e-mail: onderwijsloket@wur.nl. Vermeld in de mail uw naam en van welk bedrijf of organisatie u komt. Mocht u op het laatste moment besluiten te komen, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom.

Wanneer

  • Donderdag 8 december 2016 | 15:00-17:30 uur
  • 15:00-15:30 uur: inloop
  • 15:30-17:30 uur: plenaire start, gevolgd door speeddates ondernemers & onderwijs

World Food Centre Ede

Dit staat op de agenda

Bekijk alle evenementen