Alle evenementen

Van offline naar online

In onze agenda vind je inspirerende activiteiten voor ondernemers in de maakindustrie.
Slim
Van offline naar online

Van offline naar online

Van Offline naar OnlineHet IT-bedrijf Ionmoon brengt onder anderen maakbedrijven van offline naar online. Mogelijk denkt u dan aan een website in meerdere talen, een webshop en een papierloos kantoor. Dat is het wel zo’n beetje, toch? Nee, er is veel meer, de overgang van offline naar online betekent ook de overgang naar een digitale wijze van ondernemen, waarbij de vertrouwde contacten tussen leveranciers, klanten en uw bedrijf verrijkt worden met digitale mogelijkheden. Daarover gaat de tweede ITdustrietafel op 6 maart.

ITdustrietafel bij Ionmoon

Datum:                      6 maart 2017
Locatie:                      Ionmoon, Antwerpenweg 4 te Deventer
Aankomst:                15.45 uur
Start:                          16.00 uur
Verwacht einde:      18.00 uur
Bent u als (maak)bedrijf geïnteresseerd om met IonMoon en een aantal collega maakbedrijven verder te praten over digitale marketing en e-commerce strategie, meldt u zich dan aan via deze site. Deelname is beperkt, max. 15 bedrijven, dus wees er snel bij!

De digitale revolutie gaat veel harder dan we denken. Voor u het weet heeft de werkelijkheid u in gehaald. Bij V&D gebeurde dat, net als bij de OAD. De vertrouwde wereld van leveranciers, klanten en het maakbedrijf is niet meer. Er komen nieuwe klanten bij, andere klanten. Om te groeien, te concurreren, te overleven zijn een digitale aanpak en digitale marketing steeds harder nodig. Op 6 gaan we het daar met elkaar over hebben.

Deelnemende bedrijven kunnen vóór 2 maart hun uitdagingen op dit vlak te mailen naar: jan-willem@rctgelderland.nl of marieke@rctgelderland.nl.
Daarnaast heeft Ionmoon aangeboden om een quick review van de website van uw bedrijf te maken. U krijgt hiermee ‘actionable insights’ waar u zelf direct wat mee kunt. Tijdens de ITdustrie Tafel zal Ionmoon enkele van deze uitdagingen uitgebreider bespreken.

Dit staat op de agenda

Bekijk alle evenementen