Alle evenementen

Vanaf 24 maart: Smart Together

Welke ontwikkelingen zijn trending? Is er een nieuwe aflevering van Smartcafé beschikbaar? Wat gebeurt er in mijn regio op het gebied van innovatie? Lees hier het nieuws van RCT Gelderland!
Slim

Vanaf 24 maart: Smart Together

Word jij een van de 200 mkb-bedrijven in regio Arnhem-Nijmegen die een sprong vooruit maakt op het vlak van digitalisering van jouw onderneming? Meld je aan voor de werksessie op 24 maart.

Meer informatie

Direct aanmelden

Digitalisering speelt een grote rol voor ondernemingen in het klaarstomen voor de toekomst. Een efficiëntere organisatie resulteert in een verhoging van de arbeidsproductiviteit en de omzet. In dit programma werken mkb-ondernemingen in de regio Arnhem-Nijmegen samen aan het toekomstbestendig maken van hun bedrijven door de inzet van digitalisering. Uitwisseling van ervaringen met andere mkb’ers in uiteenlopende sectoren en inspiratie van experts zorgen voor inzicht in je eigen organisatie. Samen werken we gericht aan jouw onderneming.

Wanneer en waar?

De eerste werksessie, in Arnhem op Industriepark Kleefse Waard, is zowel fysiek te bezoeken als online te volgen. Deze werksessie is op 24 maart 2022, van 15.30 tot 18.00 uur, daarna is er iedere twee maanden weer een mogelijkheid om in te stromen, check de kalender voor alle data en download de flyer.

Sm@rt Together is een gezamenlijk initiatief van de regiogemeenten in de Groene Metropoolregio Arnhem-Nijmegen, de Provincie Gelderland, The Economic Board, Rabobank, RCT Gelderland, VNO-NCW Midden, OKA, Lindus, Veron, ECN, OCO, StaB en RVN@.

Dit staat op de agenda

Bekijk alle evenementen