Alle evenementen

Vanaf februari: Groeicirkel in Nijmegen

Inschrijving 2021 gestart
Samenwerking
Vanaf februari: Groeicirkel in Nijmegen

Vanaf februari: Groeicirkel in Nijmegen

Maximale groei voor jou, én jouw bedrijf. Dát is het doel van de Groeicirkel die binnenkort start in Nijmegen. Business Growth Circles van NextOem is een acceleratieprogramma voor ondernemers, met name start-ups die willen doorgroeien naar scale-up. In de Groeicirkel ontdek je je persoonlijke ontwikkelbehoeften en ga je daarmee aan de slag om succesvoller te kunnen ondernemen. Ook wordt in dit programma uitgebreid ingegaan op concrete uitdagingen rond de ontwikkeling van een bedrijf, zoals de impact van covid-19 op je ondernemingsstrategie.

 

De groeifase van een onderneming vraagt om andere vaardigheden dan de opstartfase.  Veel ondernemers zijn goed in nieuwe ideeën ontwikkelen, maar na die initiële fase is vooral leiderschap nodig om een bedrijf naar het volgende niveau te brengen. NextOEM ondersteunt ondernemers in deze kritieke overgangsfase, om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Programma

Schrijf je nu in. In februari volgen dan een ondernemingsscan en een scan van je persoonlijke vaardigheden, gevolgd door de kick-off op 22 en 23 maart, met:

  • Kennismaken en persoonlijke doelstellingen delen
  • Introductie van intervisie principes
  • Ontwerp de winnende strategie
  • Zakelijke keuzes maken en doorvoeren

19 april: Team & Leiderschap: hoe functioneert de organisatie? Wanneer en hoe taken delegeren?
27 mei: Value proposition: pitch je value proposition.
7 juni: Klanten overtuigen: commercieel overtuigen
21 juni: Financiën en groeifinanciering: financiën & groeifinanciering. Wanneer ben je investor ready Waar liggen de mogelijkheden op de kapitaalmarkt?
5 juli: Afronding & slotbijeenkomst

De introductiedag en de vijf bijeenkomsten zijn steeds van van 14.00 tot ongeveer 21.00 uur. De bijeenkomsten vinden plaats op de Novio Tech Campus in Nijmegen. In de periode tussen de contactdagen ga je intensief aan de slag met de aangereikte materie. Daarbij word je begeleid door professionele programmaleiders. Je wordt gecoacht door ervaren ondernemers, financiële experts en materiespecialisten. Er zijn diverse online- en hybrideoplossingen beschikbaar.