Alle evenementen

Veluwse Innovatieprijs 2016: Bent u de ‘VIP’ die wij zoeken?

In onze agenda vind je inspirerende activiteiten voor ondernemers in de maakindustrie.
Sociaal
Veluwse Innovatieprijs 2016: Bent u de ‘VIP’ die wij zoeken?

Veluwse Innovatieprijs 2016: Bent u de 'VIP' die wij zoeken?

Gezocht: de meest vernieuwende ondernemer van de Noord-Veluwe.

De Veluwse Innovatieprijs is voor de ‘Very Innovative Person’ (‘VIP’) of onderneming die met duurzame technologische innovaties actief is in de maak- of foodindustrie, energie- of milieutechnologie of ICT in de Noord-Veluwe.Veluwse Innovatieprijs 2016

Bent u of kent u een ondernemer die binnen zijn vakgebied schittert als een diamant? Lees dan de criteria in het wedstrijdreglement, download het inschrijfformulier en mail dit ingevuld voor 15 oktober naar info@dediamantvanmiddennederland.nl.

Wilt u uw aanmelding liever mondeling toelichten? Dan nemen we graag contact met u op. Een deskundige jury beoordeelt de aanvragen en selecteert drie nominaties.

Studenten en innovatie

De Veluwse Innovatieprijs wordt op donderdagavond 1 december uitgereikt in het Veluvine in Nunspeet.Tijdens deze feestelijke avond kunt u zien welke prachtige, vernieuwende en realistische ideeën er leven in de regio. Studenten mogen uiteraard niet ontbreken op dit feest van vernieuwing. Zij kunnen immers als geen ander buiten de kaders denken. Teams van regionale MBO/HBO onderwijsinstituten strijden op de feestavond in een pitchwedstrijd om de eer en de glorie van de ‘Willie Wortel Award’.

Het programma met aanmeldingsmogelijkheid voor de uitreikingsavond op 1 december treft u hier later aan.

Vragen?

Heeft u vragen, dan beantwoorden wij die graag. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 06 – 525 243 36 (Wicha Benus, RCT) of 06 – 514 586 59 (Gerco Overweg, IGEV) of stuur een e-mail naar info@dediamantvanmiddennederland.nl.

Veluvine, Nunspeet

 

Dit staat op de agenda

Bekijk alle evenementen