Vier jaar Fieldlab Circulaire Innovaties in de Maakindustrie

Op deze middag zal worden teruggeblikt op de activiteiten en resultaten van het Fieldlab in de afgelopen vier jaar voor de maakindustrie in de regio Stedendriehoek. Het Fieldlab is geopend in januari 2020 en heeft zo’n 20 onderzoeksprojecten naar circulaire vraagstukken voor bedrijven uitgevoerd met onderzoekers vanuit diverse lectoraten en studenten van zowel technische als economische opleidingen. Een van de nog lopende projecten “Datamanagement van bouwmaterialen bij Lagemaat” zal worden gepresenteerd.

Naast de onderzoeksprojecten zijn tools ontwikkeld en bijeenkomsten voor kennisdeling en uitwisseling georganiseerd. In totaal hebben zo’n 60 bedrijven aan deze activiteiten deelgenomen.
Resultaten van een evaluatieonderzoek onder deelnemende bedrijven zullen worden gepresenteerd en door de regio Stedendriehoek en Saxion zal naast een terugblik ook vooruit worden gekeken naar de toekomst.

In het tweede deel van deze middag zal in verband met het bereiken van zijn pensioengerechtigde leeftijd afscheid worden genomen van Harrie van Bommel, programmamanager van het Fieldlab de afgelopen vier jaar.

Programma

13.30 – 14.00 uur Inloop
14.00 – 15.30 uur Vier jaar Fieldlab Circulaire Innovaties in de Maakindustrie
15.30 – 16.00 uur Pauze
16.00 – 17.30 uur Pensionering Harrie van Bommel
17.30 – 19.00 uur Borrel en receptie

U kunt zich aanmelden voor deelname aan alleen het eerste of tweede deel van de middag of allebei!

Do. 6 juni 2024
14.00 – 19.00 uur
De Gasfabriek Deventer

Dit staat op de agenda

Bekijk alle evenementen