Alle evenementen

Workshop Quick Response Manufacturing (QRM)

In onze agenda vind je inspirerende activiteiten voor ondernemers in de maakindustrie.
Sociaal
Workshop Quick Response Manufacturing (QRM)

Workshop QRM

Offreer en lever sneller dan de concurrentie. Dat is de inzet van Quick Response Manufacturing (QRM). Voor alle bedrijven die dicht op de klant willen zitten en klantspecifieke producten en kleine series maken is QRM dé methode om de prestaties van het bedrijf te verbeteren. Vincent Wiegel, lector aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, en oprichter van het Europese QRM Centrum neemt je mee in een andere blik op je processen.

Door te focussen op tijd verbeter je ook de kwaliteit en verlaag je de kosten. De afgelopen tien jaar laten zien dat het werkt. Fried Kaanen, nu onder meer voorzitter van de Koninklijke Metaalunie, past het toe in zijn bedrijf net als vele andere bedrijven in de regio.

Dr. Vincent Wiegel is lector Lean & World Class Performance aan de hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Het lectoraat Lean & World Class Performance is tien jaar geleden opgericht op initiatief van de industrie in de regio. Daarnaast is Vincent initiatiefnemer van New Engineers, een engineering school die hoogopgeleid technisch talent vindt en bindt voor de regio.

Op 22 november organiseren RCT Gelderland en de Industriele Kring Nijmegen (IKN) een workshop QRM met Vincent Wiegel als workshopleider. De workshop is bedoeld voor de leden van de IKN en ondernemers uit het netwerk van RCT Gelderland. De workshop is bedoeld voor directeuren en eigenaren, maar zeker ook voor bedrijfsleiders, productieleiders, etc.

De workshop vindt plaats bij Afvalenergie centrale ARN te Weurt en duurt van 16.00 tot 19.00 uur. De kosten bedragen 25 euro exclusief BTW. Betaling achteraf op factuur.

ARN