Alle resultaten

Voucherregeling mkb-deal start

Deze Update verschijnt op 4 februari 2021. Met in deze Update onder meer: Creatief samenwerken op afstand | Jeugd print in 3D voor diabetici | Workshop digitale werkvormen op 11 februari | Nieuwe groeicirkel gaat van start | TechForFuture op 31 maart | Nieuwe voucherregeling mkb-deal start
Slim
Voucherregeling mkb-deal start

Voucherregeling mkb-deal start

Goed nieuws voor ondernemers in de regio Arnhem-Nijmegen die willen digitaliseren voor het behoud of vergroten van hun omzet of marktbereik: de voucherregeling van de mkb-deal Sm@rt Together start deze maand (februari 2021).

Eind vorig jaar hebben de regiogemeenten, provincie en ministerie van EZK een mkb-deal gesloten. Deze deal zet in op het versterken van het mkb met als thema digitalisering (https://www.regioan.nl/nieuws/investering-van-1-6-miljoen-in-mkb-in-regio-arnhem-nijmegen/).De uitvoering start in februari. 

Ondernemers in de achttien gemeenten van de regio Arnhem-Nijmegen kunnen gebruikmaken van deze regeling. Het gaat om bedrijven die hun omzet of marktbereik willen behouden of vergroten met behulp van digitalisering. De exacte vouchervoorwaarden worden (binnenkort) op www.smarttogether-arnhemnijmegen.nl gepubliceerd.

Bekijk alle resultaten