Alle resultaten

Achterhoek Verbindt in coronacrisis

Welke ontwikkelingen zijn trending? Is er een nieuwe aflevering van Smartcafé beschikbaar? Wat gebeurt er in mijn regio op het gebied van innovatie? Lees hier het nieuws van RCT Gelderland!
Samenwerking

Achterhoek Verbindt in coronacrisis

De uitbraak van het coronavirus houdt Nederland sinds enkele weken in zijn greep. De impact van het virus op het Achterhoekse bedrijfsleven is groot. Bedrijven zetten alles op alles om hun processen, productie en dienstverlening te laten doordraaien.

Achterhoekers zijn vindingrijk, behulpzaam en staan voor elkaar klaar als een grote uitdaging zich aandient. Juist in deze tijd hebben we nog meer behoefte om kennis, slimme oplossingen en succesverhalen te delen. Wij zijn ervan overtuigd dat de bereidheid om te delen en waar nodig elkaar te helpen leidt tot een zachtere landing van deze crisis.

Daarom hebben we in heel korte tijd Achterhoek Verbindt opgezet met een website en videopodcasts. Elke ochtend om 8.00 uur is er een interactieve videopodcast waarin een Achterhoekse ondernemer wordt geïnterviewd. We gaan daarbij in op de impact van de coronacrisis op het bedrijf, maatregelen, knelpunten, kansen en tips. De videopodcasts kunnen andere ondernemers inspireren en voorzien van goede tips; de videopodcasts zijn terug te zien via de website. Afgelopen dagen waren Theo Lammers (Kaak), Carolien Nijenhuis (Nijhuis Mitech) en Elja Vels (Heel Metaal) aan het woord.

Achterhoek Verbindt is een initiatief van CIVON, VNO-NCW Achterhoek, ACT-RCT, SIKA en 8RHK Ambassadeurs.

Bekijk alle resultaten