Alle resultaten

CIRCLES organiseert Gelderse Innovatie Top 20

Met in deze editie onder andere: Circulair verkeersbord wint Veluwse Innovatieprijs | Inspirerend boek over cleantech | Bedrijf uit Velp oogst lof met spatbrillen | CIRCLES organiseert Gelderse Innovatie Top 20
Schoon
CIRCLES organiseert Gelderse Innovatie Top 20

CIRCLES organiseert Gelderse Innovatie Top 20

Circulair ondernemen is de toekomst. In een circulaire economie wordt de waarde van producten en diensten maximaal behouden en negatieve effecten voorkomen. Heel veel ondernemers in Gelderland zijn volop bezig met de realisatie van circulaire innovaties. Om alle Gelderse ideeën en initiatieven op de kaart te zetten en elkaar te inspireren, organiseert CIRCLES de Gelderse Circulaire Innovatie TOP 20.

Circulaire innovatie gaat niet alleen over producten, maar ook over diensten, projecten of concepten. Alle organisaties die werken aan circulaire innovatie kunnen zich aanmelden. Een jury beoordeelt de inzendingen op mate van circulariteit, samenwerking in de keten, schaalbaarheid en het vernieuwende karakter. De jury bestaat uit Gelders gedeputeerde Christianne van der Wal, Roeland van Delden (CEO Leadax, één van de tien nationaal iconen), Sebastiaan Berendse (WUR) en Geanne van Arkel (MVO manager van het jaar 2018).

Op 3 februari 2021, in de week van de Circulaire Economie, maakt de jury de Top 20 bekend. Via een livestream kan iedereen dan stemmen op zijn of haar favoriete innovatie voor de publieksprijs.

Aanmelden

De Gelderse Circulaire Innovatie Top 20 wordt georganiseerd door CIRCLES, in samenwerking met VNO-NCW Midden en Kiemt.
Organisaties kunnen een circulaire innovatie aanmelden tot 15 januari 2021 op https://geldersecirculaireinnovatietop20.nl/.

Dit artikel is gepubliceerd in Update 6 – december 2020. Bekijk hier alle verhalen uit de Update.

Bekijk alle resultaten