Alle resultaten

Circulair Brekr-zadel van bankstel uit de kringloopwinkel

RCT Gelderland brengt ondernemers in contact met elkaar en met kennisinstellingen om hun innovatie verder te ontwikkelen. Dikwijls is een financiële ondersteuning in de vorm van een voucher daarbij nodig. Lees bij 'Resultaten' waar dit toe kan leiden...
SamenwerkingAchterhoekStedendriehoek

Circulair Brekr-zadel van bankstel uit de kringloopwinkel

Wat begon met een vraag van Stichting Aktief naar wat zij kon doen met hun instroom van goederen, mondde al snel uit in een unieke samenwerking met Brekr. Op deze manier is het zelfs mogelijk om je eigen oude leren bank te hergebruiken in je Brekr. En wie weet brengt het anderen op het idee wat te doen met de duurzame grondstoffen die gerust een tweede leven aankunnen in een andere gedaante.

Lees het verhaal over deze samenwerking hier: https://www.duurzaam-ondernemen.nl/circulair-brekr-zadel-van-bankstel-uit-de-kringloopwinkel/.

RCT Gelderlander verbindt ondernemers uit de maakindustrie die bezig zijn met innovatievraagstukken. Samen helpen zij elkaar verder. Dit doet RCT Gelderland vraaggestuurd en kosteloos. Nieuwsgierig welke ondernemers ook met jouw vragen bekend zijn? Laat het ons gerust weten.

Bekijk alle resultaten