Alle resultaten

Cybersecurity in de supply chain

Welke ontwikkelingen zijn trending? Is er een nieuwe aflevering van Smartcafé beschikbaar? Wat gebeurt er in mijn regio op het gebied van innovatie? Lees hier het nieuws van RCT Gelderland!
SamenwerkingAchterhoek

Cybersecurity in de supply chain

De Achterhoekse Cybersecurity-groep komt nu al bijna meer dan 3 jaar bij elkaar onder begeleiding van Roy Lansink en Robert van Vianen. In deze sessie op 22 maart 2022 stond de “Cybersecurity in de supply chain” centraal. De toeleverketen is voor cybercriminelen een steeds meer bestudeerd item, waarin de zwakste schakel wordt gebruikt om de keten te raken.

AWL-Techniek uit Harderwijk deelde zijn ervaringen: het heeft als belangrijke schakel voor afnemers, zijn cybersecurity naar een veel hogere schaal geüpgraded. Tevens deelde Lisette Oosterbosch de opzet van het Cyber Weerbaarheidscentrum Brainport.

Als maakbedrijf benieuwd naar de huidige ontwikkelingen in de supply chain rond cybersecurity? Neem gerust contact op met RCT Gelderland regio Achterhoek (ACT). Wij verbinden ondernemers uit de maakindustrie op innovatievraagstukken. Samen helpen ondernemers elkaar verder. Dit doen wij vraag gestuurd en kosteloos.

Bekijk alle resultaten