Alle resultaten

Deze ondernemers maken kans op de Veluwse Innovatie Prijs 2021

Met in deze editie: met Wybren Jouwsma van Bronkhorst High-Tech in de nieuwste podcast Gewoon doen, de kunst van innoveren, de nieuwe datum voor de uitreiking van de Veluwse Innovatie Prijs, een webinar over circulaire fabrieken, het Smart Industry Jaarevent en een nieuwjaarswens van onze makelaars.
Slim

Deze ondernemers maken kans op de Veluwse Innovatie Prijs 2021

Op 27 januari wordt weer de Veluwse Innovatie Prijs uitgereikt. Zes ondernemers, met zes zeer uiteenlopende innovaties maken hier kans op.

Kolmer Elektromotoren uit Putten heeft een duurzame oplossing die de levensduur van elektromotoren aanzienlijk verlengt. NL Food Specials, eveneens uit Putten, maakt patisserie zonder dierlijke ingrediënten. En zonder dat de smaak verloren gaat. Bos BTC ontwikkelde een telefonie-tool die afdelingen en artsen in een dierenartsenpraktijk beter met elkaar laat communiceren. Eplucon uit Nunspeet is genomineerd met de “tien ampère woning”. Deze woning regelt vraag en aanbod van energie en houdt daarvoor zowel het weer als de schommelende energieprijzen in de gaten. Met een bronsysteem dat op ongeveer vijfhonderd meter diepte energie uit de bodem kan halen is Duratherm uit Elburg genomineerd. Om het aanlegproces te verduurzamen, ontwikkelde het bedrijf ook een elektrisch aangedreven boorwagen. Ten Hove Rail Safety Constructions uit Heerde maakt ook kans op de Veluwse Innovatie Prijs. Het heeft een veiligheidshek ontwikkeld om veiliger aan het spoor te werken.

Wie van deze vooruitstrevende bedrijven uiteindelijk de Veluwse Innovatie Prijs 2021 wint, wordt duidelijk bij de prijsuitreiking op 27 januari. Het is mogelijk hier bij te zijn! Het belooft een inspirerende avond te worden, met enthousiaste ondernemersverhalen, studentenpitches én unieke innovaties ontwikkeld op de Noord-Veluwe.

(Eerder is de datum 25 november gecommuniceerd, maar de bijeenkomst is uitgeteld vanwege de coronabeperkingen.)

Bekijk alle resultaten