Alle resultaten

Ding mee naar de Veluwse Innovatie Prijs 2017

Welke ontwikkelingen zijn trending? Is er een nieuwe aflevering van Smartcafé beschikbaar? Wat gebeurt er in mijn regio op het gebied van innovatie? Lees hier het nieuws van RCT Gelderland!
Samenwerking

Ding mee naar de Veluwse Innovatie Prijs 2017!

VIPDe Veluwse Innovatieprijs is voor de ‘Very Innovative Person’ (‘VIP’) of onderneming die met duurzame technologische innovaties actief is in de maak- of foodindustrie, energie- of milieutechnologie of ICT in de Noord-Veluwe.
Ben jij of ken jij de onderneming die deze prijs verdient? Aanmelden kan tot 14 oktober via onderstaande link.

Je kunt je ook als bezoeker aanmelden voor de feestelijke avond. Wij zien je graag op donderdag 30 november!

 

Ben jij de ‘VIP’ die wij zoeken?

Meld dan je innovatie aan met het inschrijfformulier. Het reglement kun je hier downloaden.

Uitreiking
De Veluwse Innovatieprijs wordt op donderdagavond 30 november 2017 uitgereikt in het Veluvine in Nunspeet.Tijdens deze feestelijke avond kun je zien welke prachtige, vernieuwende en realistische ideeën er leven in de regio. Aanmelden voor deze avond is binnenkort mogelijk.

Studenten en innovatie: Willie Wortel Award
Studenten mogen uiteraard niet ontbreken op dit feest van vernieuwing. Zij kunnen immers als geen ander buiten de kaders denken. Teams van regionale MBO/HBO onderwijsinstituten strijden op de feestavond in een pitchwedstrijd om de eer en de glorie van de ‘Willie Wortel Award’ (kijk hier voor de briefing, meedoen kan tot 1 november).

Vragen?
Heb je vragen, dan beantwoorden wij die graag. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 06-23570152 06 (Marieke op de Weegh, RCT) of 06-514586 59 (Gerco Overweg, IGEV) . Je kunt ook een email sturen naar info@dediamantvanmiddennederland.nl.

 

www.dediamantvanmiddennederland.nl

Bekijk alle resultaten