Alle evenementen

17 december: boekpresentatie Cleantech Regio

Schoon
17 december: boekpresentatie Cleantech Regio

17 december: Boekpresentatie Cleantech Regio

In het boek Oog voor de omgeving zijn twintig duurzame ondernemers in de Cleantech Regio geportretteerd. Dit boek wordt op donderdag 17 december om 16.00 uur gepubliceerd. Je bent van harte welkom daar online bij aanwezig te zijn.

 

 

Datum: 17 december 2020
Tijd: 15.00-16.30 uur
Locatie: Online

Wat eerst de Stedendriehoek was, wordt nu de Cleantech Regio genoemd. Achter die naamsverandering gaat een duidelijke keuze schuil: samen in de regio werken aan een duurzame toekomst, waarin afval weer grondstof wordt en fossiele energie niet meer wordt gebruikt.

Een heldere focus, die alleen realiteit wordt als we de daad bij het woord voegen. Veel bedrijven in de Cleantech Regio zijn daar al volop mee bezig.

In de afgelopen twee jaar zijn een kleine honderd bedrijven in de regio hierover geïnterviewd. Hun verhalen staan op de websites van de regio, ook op onze website. Twintig verhalen zijn geselecteerd voor het boek Oog voor de omgeving. Dit boek wordt op 17 december aangeboden. Hopelijk is het ook de start van bijeenkomsten waarin bedrijven in de Cleantech Regio gaan leren van elkaars ervaringen.

De boekpresentatie komt na de kick-offbijeenkomst over de Regiodeal. Je bent van harte welkom mee te doen, vanaf 15.00 uur voor de hele bijeenkomst of vanaf 16.00 uur voor de boekpresentatie.

Programma

  • 15.00 uur Welkom door Arko van Brakel
  • 15.10 uur Bijpraten over de Regio Deal met themalijnmanagers, ruimte tot vragen stellen en een doorkijkje naar aankomende maanden
  • 15.40 uur Kennismaken en kennis delen met elkaar, informeel in breakoutrooms
  • 16.00 uur Lancering boek Oog voor de omgeving, met portretten van twintig duurzame ondernemers in de Cleantech Regio
  • 16.25 uur Gezamenlijke afsluiting
  • 16.30 uur Einde bijeenkomst

Meld je aan

Wil je erbij zijn? Meld je aan via deze link. Na aanmelding ontvang je de inloggegevens voor de bijeenkomst.