Alle resultaten

Fooddock Deventer wint ondernemersprijs

Welke ontwikkelingen zijn trending? Is er een nieuwe aflevering van Smartcafé beschikbaar? Wat gebeurt er in mijn regio op het gebied van innovatie? Lees hier het nieuws van RCT Gelderland!
Slim

Fooddock Deventer wint ondernemersprijs

fooddockVandaag, 16 november 2016, wint het Fooddock de startersprijs voor ondernemers in Deventer. Dit is bekend gemaakt tijdens het jaarlijkse ondernemers event ‘Marktplein Deventer’. Het Fooddock was ook de locatie waar twee dagen eerder, op 14 november, het eerste Smart Café in Oost-Nederland plaatsvond.

 

Het Fooddock ie gevestigd in een oude silo in het havenkwartier te Deventer. Juist die oude industriële omgeving maakt het Fooddock zeer geschikt om over een hypermodern onderwerp als Smart Industry met elkaar van gedachten te wisselen. Maar het Fooddock is niet alleen voor zakelijke bijeenkomsten geschikt, het is ook gezellig om er te eten. Het aardige is namelijk dat het Fooddock uit meerdere restaurants bestaat. Je kunt er Indonesisch, Achterhoeks, Japans, maar ook Afrikaans eten. Deze en andere keukens zijn er, je betaalt per mini-restaurant, neemt plaats in de grote ruimte en het diner kan beginnen. Een leuk vernieuwend concept, dat we in het westen van het land hier en daar ook al tegenkomen, maar in het Oost-Nederland is het een primeur.

Bekijk alle resultaten