Alle resultaten

Goede ideeën krijg je op 25 juni

Snel naar onze agenda. Hier vind je de aankomende events, zoals experttafels, smartcafés en andere inspirerende bijeenkomsten in je regio.
Samenwerking

Goede ideeën krijg je op 25 juni

Door niet langer te bouwen voor “de eeuwigheid” creëren we flexibiliteit voor de toekomst. Nexteria brengt Duurzaam en Circulair Bouwen een stap verder. Nexteria ontwikkelt bedrijfshuisvesting vanuit een levenscyclusbenadering: al voor de eerste schetsen wordt nagedacht over wanneer de gebruiksduur van een gebouw voorbij is. Tegelijkertijd houdt het zich nu al bezig met het tweede leven van de toegepaste materialen en de locatie. Nexteria bouwt daarom zoveel mogelijk demontabel. Met zo duurzaam mogelijke materialen (liefst biobased), die hergebruikt of gerecycled kunnen worden. En het maakt afspraken over het terugnemen van materialen bij het einde van hun levensduur.

De eerste hal volgens het Nexteria-concept staat bij VDR Bouwgroep in Deventer. Misschien ook een goed idee voor als jouw bedrijf aan vernieuwing toe is. VDRBouwgroep kan je er van alles over vertellen. Dat doet het bedrijf op 25 juni tussen 16.30 en 20.00 uur.

Behalve van Nexteria kun je op 25 juni ook kennisnemen van meer circulaire toepassingen en ideeën. Vier Toekomstmakers laten in een pitch zien hoe zij je kunnen ondersteunen bij grondstof maken van afval, of hoe zij geld voor je kunnen verdienen door te besparen op persluchtlekkages.

Interesse om erbij te zijn?

Aanmelden voor Bright Ideas

Bekijk alle resultaten