Alle resultaten

Gratis ticket naar Silicon Valley voor innovatieve scale-up!

Welke ontwikkelingen zijn trending? Is er een nieuwe aflevering van Smartcafé beschikbaar? Wat gebeurt er in mijn regio op het gebied van innovatie? Lees hier het nieuws van RCT Gelderland!
Samenwerking

Gratis ticket naar Silicon Valley voor innovatieve scale-up!

Golden GateThe Economic Board en RCT Gelderland stellen 1 gratis ticket (waarde € 4.700!!) beschikbaar voor een studiereis naar Silicon Valley. Wil je kans maken op dit gratis ticket? Stuur dan z.s.m. je motivatie naar Joost@RCTGelderland.nl.

 

Silicon Valley is wereldwijd nog steeds een bijzonder- en inspirerend ecosysteem voor innovatie. Met een groep van 22 ondernemers uit de maakindustrie en ICT bezoeken we niet alleen bekende- en grote bedrijven, maar ook een aantal start-ups die werken aan de innovaties van de toekomst. Het wordt een studiereis met een intensief programma.

Eén van die 22 plaatsen is dus voor een innovatieve scale-up in een van de sectoren Food, Health, Energy of Maakindustrie of een cross-over daartussen; een bedrijf met een duidelijke groeiambitie. We roepen iedere innovatieve scale-up op om ons in maximaal één A4 te overtuigen waarom juist jij dit ticket moet winnen. Deze A4 moet voor 1 september worden verstuurd naar joost@rctgelderland.nl. Een deskundige jury kiest daarna uit alle inzendingen de top drie. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens het openingsevent van The Economic Board op donderdag 15 september in Lent.

De winnaar ontvangt een ticket voor één persoon voor de studiereis naar Silicon Valley ter waarde van € 4.700. De reis is volledig verzorgd: vluchten, hotels, diners en bedrijfsbezoeken worden georganiseerd. De reis vindt plaats van zondag 13 november tot en met vrijdag 18 november (terugkomst Nederland op zaterdag 19 november).

Bekijk alle resultaten