Alle resultaten

HAN Food&Business Netwerkcongres 2017

Welke ontwikkelingen zijn trending? Is er een nieuwe aflevering van Smartcafé beschikbaar? Wat gebeurt er in mijn regio op het gebied van innovatie? Lees hier het nieuws van RCT Gelderland!
Samenwerking

HAN Food&Business Netwerkcongres 2017

HAN NetwerkcongresEen groot netwerk en de bereidheid tot samenwerking leidt tot de mooiste innovaties! Dat was de strekking van de lezing die ik afgelopen dinsdag, 18 april 2017, mocht geven tijdens het netwerkcongres van de HAN Food&Business.

 

Met een publiek bestaande uit 250 studenten, docenten, alumni en 100 bedrijven uit de foodsector was het een eer om te mogen vertellen over ons mooie werk als innovatiemakelaar. Hoe maak je gebruik van je netwerk, hoe creëer je succesvolle samenwerkingen die leiden tot mooie innovaties. Na afloop was er volop gelegenheid voor netwerken en mocht ik kennis maken met heel veel jonge professionals die op zoek zijn naar uitdagende vraagstukken uit de foodindustrie.

Heb jij nog interessante vraagstukken waar studenten u bij kunnen helpen? Als innovatiemakelaars brengen wij je graag in contact met de juiste onderwijs- of kennisinstelling.

Bekijk alle resultaten