Alle resultaten

How2finance

Welke ontwikkelingen zijn trending? Is er een nieuwe aflevering van Smartcafé beschikbaar? Wat gebeurt er in mijn regio op het gebied van innovatie? Lees hier het nieuws van RCT Gelderland!
Samenwerking

How2finance

Op zoek naar financiering voor je bedrijf? Het landschap van financiering lijkt op het eerste gezicht een behoorlijk lastig te doorgronden terrein. Voor startende of groeiende ondernemers is het veelal niet makkelijk om het hele plaatje te zien. Welke financieringen zijn er mogelijk? En welke combinaties zijn er te maken? Speciaal voor ondernemers in de regio Oost-Nederland, die op zoek zijn naar financiering organiseert Oost NL samen met netwerkpartners vier inspirerende ontbijt-events. Tijdens deze How2Finance events gaan we in op de verschillende financieringsinstrumenten.

Van vroege fase financiering tot groeikapitaal. Van subsidies tot participatie van Business Angels. Naast een paar interessante presentaties is er volop ruimte om in gesprek te gaan met de experts op het gebied van financiering en jouw eigen case voor te leggen. Bestel nu je gratis toegangskaart voor een van de events:

  • 27 september – IPKW Arnhem
  • 18 oktober – Kennispoort Zwolle
  • 8 november – Novel-T Enschede
  • 29 november – De Ste©K Doetinchem

Meer informatie

Bekijk alle resultaten