Alle resultaten

Innovatiereis Silicon Valley groot succes

Welke ontwikkelingen zijn trending? Is er een nieuwe aflevering van Smartcafé beschikbaar? Wat gebeurt er in mijn regio op het gebied van innovatie? Lees hier het nieuws van RCT Gelderland!
Samenwerking

Innovatiereis Silicon Valley groot succes

Sillicon ValleyIn het kader van een door mij georganiseerde innovatiereis bracht ik van 13 tot en met 18 november met 20 ondernemers uit de maakindustrie en ICT een bezoek aan Silicon Valley. De reis was een tour langs innovatieve start-ups, gevestigde bedrijven, accelerators, investeerders en Nederlandse ondernemers die in ’the Valley’ actief zijn. De reis was zeer inspirerend, heeft bij veel deelnemers geleid tot nieuwe inzichten en ideeën die in de eigen bedrijven toegepast gaan worden. Daarmee was de reis een groot succes en volgens de deelnemers zeker voor herhaling vatbaar. Voor mij een signaal om te kijken of ik ook in 2017 een innovatiereis kan organiseren.

Meer weten over de innovatiereis naar Silicon Valley? Neem dan contact met mij op.

Bekijk alle resultaten