Alle resultaten

Inspirerende video’s van het Smart Café nu online

Welke ontwikkelingen zijn trending? Is er een nieuwe aflevering van Smartcafé beschikbaar? Wat gebeurt er in mijn regio op het gebied van innovatie? Lees hier het nieuws van RCT Gelderland!
Samenwerking

Inspirerende video’s van het Smart Café nu online

smart caféBij ‘smart industry’ gaat het om het besef dat je bedrijf moet veranderen om de aansluiting op de markt niet te verliezen. RCT Gelderland heeft daarom gedurende de afgelopen anderhalf jaar in de hele provincie een zestal Smart Cafés georganiseerd. Dit zijn ontmoetingen die tot doel hebben ondernemers te inspireren en aan het denken te zetten over wat smart industry voor hun businessmodel kan betekenen.

 

Interessante discussies

De opzet van deze cafés is aan de ene kant wat luchtig, aan de andere kant komen in elk café wel drie ondernemers aan het woord, die volop bezig zijn met smart industry. Dat leidt vaak tot interessante gesprekken en discussies.

Elk Smart Café heeft een thema en van elk gesprek is een film gemaakt van circa twintig minuten. ‘Teasers’ van ongeveer dertig seconden laten de highlights van een aflevering zien.

De komende weken delen we de afleveringen op de website www.rctgelderland.nl, Twitter en RCT Gelderland. Volg de berichten en laat je inspireren. Kun je niet wachten? Op ons YouTube-kanaal staan ze alle achttien.

 

Thema’s

Je kunt de filmpjes onafhankelijk van elkaar bekijken. Is er dus een thema dat u interesseert open dan de filmpjes die daarover gaan. De volgende thema’s komen aan bod:

Sociale innovatie (Deventer, najaar 2016)
Hoe ga je aan de slag (Nijmegen, september 2017)
Flexibilisering en robotisering (Ulft, januari 2018)
Opleiden (Nunspeet, februari 2018)
Connectivity (Apeldoorn, maart 2018)
Smart maintenance (Culemborg, april 2018)
Veel kijkplezier!

Bekijk alle resultaten