Alle resultaten

Jaarevent Nieuwe Tijden

Samenwerking
Jaarevent Nieuwe Tijden

Jaarevent Nieuwe Tijden

Nieuwe tijden breken aan. Die ‘Nieuwe Tijden’ is dan ook het thema van het jaarevent van RCT Gelderland donderdag. Meer dan tweehonderd ondernemers uit de provincie Gelderland meldden zich aan om deze dag in Nijmegen bij te wonen.

Nieuwe Tijden gaat over nieuwe ontwikkelingen. Hebben we straks nog wel een bouwbedrijf nodig als we een gebouw 3D kunnen printen? Moest je als managers team met medewerkers en cobots gaan aansturen? Hoe blijf je aangehaakt?

Michiel Muller en Benno Oderkerk

Twee ondernemers die in staat zijn om voorop te lopen en kansen te grijpen vertellen hun verhaal: Michiel Muller van onder andere PicNic en Routemobiel en Benno Oderkerk van Avantes. Michel Scheffer, gedeputeerde van de provincie Gelderland, legt uit waarom de provincie RCT Gelderland mogelijk maakt. De deelnemers kunnen ook hun eigen ervaringen en (innovatie)vragen delen in de diverse deelsessies, zoals Ruim baan voor Nieuwe Ideeën en het Smart Café over vernieuwde businessmodellen. Hieraan werken Reesink Staal, Besite, Tulper en Techcomlight mee.

Bekijk alle resultaten