Alle resultaten

Laserbewerkingen op ‘micro’ schaal!

Welke ontwikkelingen zijn trending? Is er een nieuwe aflevering van Smartcafé beschikbaar? Wat gebeurt er in mijn regio op het gebied van innovatie? Lees hier het nieuws van RCT Gelderland!
Slim

Laserbewerkingen op 'micro' schaal!

Laser Technology JanssenVandaag bezocht ik Laser Technology Janssen (LTJ), een bedrijf dat zich recent vestigde in Wijchen. Veel bedrijven hebben het erover, maar Ans en Toon Janssen brengen het in praktijk: volledig online en on-demand producten bestellen die in recordtijd aan de klant worden geleverd.

 

Vol enthousiasme vertelde Toon Janssen mij over de visie van LTJ  (Laser Technology Janssen): ‘We willen een vooruitstrevende hightech onderneming zijn in het Microlaserbewerken van metaalachtige foliematerialen en buisjes.’. Uniek is dat zij de microlasergesneden onderdelen ook nog zeer precies kunnen zetten en vormen. In de korte tijd dat LTJ actief is hebben zij al klanten in de automotive, luchtvaart en de brede maakindustrie.

Toon liet mij zien hoe lasersnik bewerkingen worden uitgevoerd met een marge die binnen de 1 micrometer ligt. Een menselijke haar is 50 keer zo dik…

Bekijk alle resultaten