Alle resultaten

Makelaarsruil

Welke ontwikkelingen zijn trending? Is er een nieuwe aflevering van Smartcafé beschikbaar? Wat gebeurt er in mijn regio op het gebied van innovatie? Lees hier het nieuws van RCT Gelderland!
Samenwerking

Makelaarsruil

Martin StorPer 1 januari 2018 zal Martin Stor, ‘ACT makelaar van het eerste uur’, ons verlaten. Sinds juni 2017 werkte Martin al samen met Harold Vulink in de Achterhoek. Harold zal de Achterhoek blijven bedienen op de manier zoals men vanuit het ACT gewend is; verbindend, schakelend en niet exclusief werkend. Het ACT draagt daarmee bij aan het creëren van kansen innovatie en werkgelegenheid.

 

Tijdens de afgelopen ACT bijeenkomst van 20 nov. in het Icer, is uitgebreid stilgestaan bij de makelaarsruil. Na de ACT bijeenkomst werd een receptie gehouden ter gelegenheid van het vertrek van bestuursvoorzitter Foppe Atema en het aankomende vertrek van Martin Stor. Martin gaf tijdens de receptie zijn visie op het makelaarschap typerend weer met de woorden “de kunst van het niet doen”. Hiermee doelde Martin op het ‘vraaggestuurde’ werken van de innovatiemakelaar. “De makelaar moet vooral niet de adviseur uithangen of ongevraagd met concepten komen”, volgens Martin. Het ACT mag al ruim 10 jaar rekenen op een breed draagvlak bij de maakindustrie en ICT. Het vertrouwen wat ondernemers daarbij laten zien in het handelen van het ACT, willen we ook graag in de toekomst verdienen.

 

Bekijk alle resultaten