Alle resultaten

Meld je aan voor de Startup50 Gelderland

Samenwerking
Meld je aan voor de Startup50 Gelderland

Meld je aan voor de Startup50 Gelderland

Meld je aan – het kan tot 13 april – voor de Startup50 Gelderland. Vijf jaar geleden werd Startup50 Gelderland voor het eerst met succes gelanceerd. De 50 meest veelbelovende startups werden toen zichtbaar in het met goud gecoverde magazine. Sta jij in de Startup50 2022?

Startup50 was vijf jaar geleden onderdeel van het grootste startupfestival van Europa: Startup Fest Europe, onder leiding van Prins Constantijn. Heel Nederland organiseerde in dezelfde week events rondom startups en innovatie. Met de hulp van veel regionale partners als Provincie Gelderland, KvK, Rabobank, Gemeente Arnhem, Hogeschool Arnhem Nijmegen, Artez, Flynth accountants, Monuta, Teijin, Giesbers Communicatie Groep en anderen werden de startups ondersteund in het ontwikkelen van hun netwerk. 

Sit & Heat

In deze top 50 stond bijvoorbeeld de Nijmeegse startup Sit & Heat. Zij maken verwarmde kussens voor horeca, sport en thuis. Tegenwoordig zitten niemand minder dan topvoetballer Lionel Messi en zijn team in hun verwarmende dug-out stoelen bij de Europese topclub Paris Saint-Germain. Het scheelt op terrassen veel uitstoot wanneer deze kussens worden gebruikt in plaats van terrasverwarmers waarbij veel warmte verloren gaat. 

Nu, vijf jaar later, wordt een nieuwe Startup50 Gelderland georganiseerd. Startups kunnen zich aanmelden tot 13 april. Naast Arnhem en Nijmegen zijn ook de Achterhoek, Ede, Wageningen, Apeldoorn, Deventer, Zutphen en Tiel aangesloten. Startups kunnen zich aanmelden via de website startup50gelderland.nl.

Visions of Future

In de loop naar het magazine toe is podcast Visions of the Future te volgen vanuit Startup50 over innovatieve startups, ondernemerschap, toekomstvisies en persoonlijke ontwikkeling. Nico Wissing is een van de eerste sprekers in deze reeks. Samen met Lodewijk Hoekstra, bekend van Eigen Huis en Tuin en Expeditie Robinson startte hij NL Greenlabel, een officieel erkend duurzaamheidslabel. Hij behaalde titels als World’s best designer, won de Gardening World Cup en publiceerde daarnaast verschillende boeken. Nu is hij bezig met de lancering van een nieuwe startup “Urban Oases”, waarover hij meer vertelt in deze podcast. 

Website: https://www.startup50gelderland.nl/

Podcasts: https://www.youtube.com/channel/UCz7fvcHohlmoa-9LKhWAIOw

Zie ook: het Pitch en Connect Event >

Bekijk alle resultaten