Alle resultaten

Nieuwe tijden: nieuwe website

(Verhaal onder de foto)
Samenwerking
Nieuwe tijden: nieuwe website

Nieuwe tijden: nieuwe website

Tijdens het jaarevent Nieuwe Tijden lanceert RCT Gelderland officieel een nieuwe website. Daarmee breken voor RCT Gelderland ook nieuwe tijden aan. De website www.rctgelderland.nl is beter toegankelijk, brengt bezoekers sneller op de juiste bestemming en stimuleert innovaties, precies zoals het doel is van RCT Gelderland.

RCT Gelderland bevordert innovaties en richt zich op de omslag naar slimmer en duurzamer produceren in de maak- en de foodindustrie in de provincie Gelderland. De nieuwe website toont de actuele evenementenagenda en nieuws voor ondernemers in de maakindustrie en de site biedt inspiratie met verhalen over succesvolle cases op het gebied van smart industrie, duurzaamheid, onderwijs, internationalisering en samenwerking. Wie zelf aan de slag wil met innovatie of in verbinding wil komen met partijen die daarin een rol kunnen spelen, kan snel contact opnemen met de innovatiemakelaars. RCT Gelderland werkt vanuit zeven regio’s in de provincie met eigen innovatiemakelaars die vertrouwd zijn met de markt.

Gerund door ondernemers

RCT Gelderland wordt gefund door de provincie en gerund door ondernemers. Het is een netwerkorganisatie die partijen met elkaar weet te verbinden om samen verder te komen. De makelaars kennen het bedrijfsleven en zij weten ook de weg bij onderwijs-, overheids- en kennisinstellingen. Regelmatig houdt RCT Gelderland bijeenkomsten rondom actuele thema’s. Voor vernieuwende ondernemers is de site een goed startpunt als inspiratiebron en om te innoveren.

Om de ondernemers in de maakindustrie meer te bereiken is de site ook gekoppeld aan de sociale kanalen van RCT Gelderland:

Twitter: @rct_gelderland

LinkedIn

 

Bekijk alle resultaten