Alle resultaten

Ondernemers gezocht: Veluwse Innovatieprijs

Ben jij de volgende winnaar?
Slim
Ondernemers gezocht: Veluwse Innovatieprijs

Ondernemers gezocht: Veluwse Innovatieprijs

Win jij met jouw innovatieve product, dienst of proces dit jaar de Veluwse Innovatieprijs? Een eervolle onderscheiding voor de ondernemer of onderneming die met duurzame technologische innovaties actief is in de regio Noord-Veluwe.

De inschrijving is gesloten! Wil jij weten wie er met de prijs naar huis gaat? Meld je dan snel aan voor de feestelijke uitreiking »

 

Aanmelden Week van het ID en Veluwse Innovatieprijs

Kans maken

Het kan hierbij gaan om producten, systemen, applicaties, concepten en/of productieprocessen die nieuw zijn voor de organisatie of nieuw zijn voor de maatschappij en klaar voor implementatie, toepassing en/of vermarkting.
Ben jij of ken jij de onderneming die deze prijs verdient? Aanmelden kan tot 12 oktober via onderstaande link.

Meer informatie over de Veluwse Innovatieprijs

Loodvervanger Leadax jury én publiekswinnaar in 2018

In 2018 waren de jury én het publiek het er unaniem over eens: de circulaire loodvervanger Leadax verdient de Veluwse Innovatieprijs 2018. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt door Innovatiehuis De Diamant op de Noord-Veluwe. RCT Gelderland is een van de organisaties in het Innovatiehuis en innovatiemakelaar Marieke op de Weegh presenteert ook dit jaar de feestelijke uitreiking op 28 november.

Onze innovatiemakelaars kunnen je helpen met de inschrijving. Met al je vragen kun je terecht bij Marieke Op de Weegh (marieke@rctgelderland.nl) of Sina Salim (sina@rctgelderland.nl).

Winnaar VIP 2018

 

Kandidaten 2018 RCT

Marieke op de Weegh tijdens VIP

Bekijk alle resultaten