Alle resultaten

Ondersteuning bij groei onderneming

Welke ontwikkelingen zijn trending? Is er een nieuwe aflevering van Smartcafé beschikbaar? Wat gebeurt er in mijn regio op het gebied van innovatie? Lees hier het nieuws van RCT Gelderland!
Samenwerking

Ondersteuning bij groei onderneming

Jaarschrift 2017Programma De Groeiversneller ondersteunt de komende periode weer veel bedrijven uit Gelderland bij hun groeiplannen, onlangs werd het 500ste groeiplan ingediend door een ondernemer. Geert Timmermans van RasterMaster was een van hen. Sinds deze zomer zijn ook speciale export vouchers beschikbaar voor het maken van exportplannen. Informeer naar de mogelijkheden www.oostnl.nl/de-groeiversneller 

 

De Groeiversneller biedt naast advies, een doorverwijzing in het netwerk om de juiste ondersteuning te vinden, een voucher of een lening. Oost NL ontsluit samen met de partners in het netwerk de ondersteuning voor bedrijven in Gelderland. Vouchers hebben een waarde van maximaal €10.000,-. Ondernemers gebruiken deze voor het inkopen van expertise, bijvoorbeeld op het gebied van intellectueel eigendom, financiën of export. Via partner Qredits kunnen ondernemers in aanmerking komen voor een lening van maximaal €225.000. Voor starters bedraagt de lening maximaal €75.000.

Laat u inspireren door ondernemers die u voorgingen zoals Robbin Mennings van Wired Workers die een voucher kreeg toegekend voor de groei van zijn uitzendbureau voor cobots: https://oostnl.nl/nl/showcase/uitzendbureau-voor-cobots-de-slimme-robotarm. Hij kwam in contact met De Groeiversneller via de RCT makelaar.

Ook groeien met uw onderneming? Meld u aan voor De groeiversneller via

http://www.oostnl.nl/de-groeiversneller

Bekijk alle resultaten