Alle resultaten

RCT-event Nieuwe Tijden

Samenwerking
RCT-event Nieuwe Tijden

Terugblik RCT-event Nieuwe Tijden

““Wees nieuwsgierig naar elkaar!” zegt op het jaarevent Nieuwe Tijden van onze partner . ” (Innovatiehuis De Diamant)

met een interessant betoog over Picnic (“can’t be done”, volgens de deskundigen) gedurende jaarevent ‘Nieuwe Tijden’. Boeiend om te horen hoe kennis, ervaring, lef, innovatie en tech (en ook investeringskapitaal) iets mogelijk maakt.” (Digital Makers Lab)

“Eerste externe activiteit als lector Smart Business van de : tafelheer bij het congres van . Mooie gesprekken en gave ideeën voor het lectoraat!” (Maarten van Gils)

“Interessante sprekers en gesprekken bij het event ‘Nieuwe Tijden’ in de Honig fabriek in Nijmegen – met onder meer een tafelgesprek bij het Smart Café.” (Jurgen Rutgers)

“Mooi voorbeeld van Nieuwe Tijden tijdens jaarevent , prachtig bedrijf dat ooit in begonnen Is. Cross-sectorale innovatie in Food, ICT en Logostiek.” (Sina Salim)

“En nog een topbedrijf uit bij Smart Café tijdens jaarevent Nieuwe Tijden over nieuwe business modellen. met innovatieve business modellen voor het leveren van daglicht voor particulieren binnen huis.” (Sina Salim)

“Een mooi RCT-event met inspirerende sprekers, veel mensen en geolied geheel. Prachtig om met het RCT-team te mogen organiseren.” (Jan-Willem Vos)

Zo maar wat tweets die donderdag 1 november tijdens het RCT-event Nieuwe Tijden voorbij kwamen. Ruim tweehonderd ondernemers uit de maakindustrie in Gelderland hadden zich aangemeld voor dit event in het Honigcomplex in Nijmegen om bijgepraat te worden over deze nieuwe tijden en te netwerken.  Michiel Muller van onder andere Picnic en Benno Oderkerk van Avantes inspireerden met hun succesvolle businessverhalen. Gedeputeerde Michiel Scheffer enthousiasmeerde ondernemers elkaar op te zoeken. In kleinere groepen werden de ondernemers uitgedaagd om met elkaar in gesprek te gaan over hoe zij de ontwikkelingen in deze nieuwe tijden in hun business kunnen omarmen. Hoe kom je bijvoorbeeld aan voldoende personeel? Hoe ga je om met data? Bedrijven die, mede door de inzet van RCT Gelderland al succesvolle resultaten hebben geboekt, presenteerden zich. Daar en zeker ook voor ná het event in de dagelijkse praktijk gaat het credo van gedeputeerde Michiel Scheffer zeker op: “Wees nieuwsgierig naar elkaar.”

Bekijk alle resultaten